ΖΩΔΙΑ

Είσαι Παρθένος; Τα 3 ζώδια που πρέπει να αποφύγεις ερωτικά


JTeam

3 Σεπτεμβρίου 2022

Είσαι Παρθένος; Τα 3 ζώδια που πρέπει να αποφύγεις ερωτικά
Unsplash/Romane van Troost
Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν καθόλου με τους Παρθένους

Ο Σεπτέμβρης ξεκίνησε και βρισκόμαστε στον γενέθλια μήνα των λογικών και προσγειωμένων Παρθένων. Αφού μάθαμε ποιο ζώδιο ταιριάζει φουλ ερωτικά με τους Παρθένους, ήρθε η ώρα να μάθεις ποια πρέπει να αποφεύγεις, αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο. Ποιοι είναι πολύ λάθος για εσένα και θα έπρεπε να αλλάξεις δρόμο αν τους γνωρίσεις;

Κριός

Ξέρεις πώς είναι όταν γνωρίζεις κάποιον και υπάρχει απόλυτη χημεία; Ε, εδώ δεν είναι τέτοια περίπτωση. Είναι από τα ζώδια που ο ένας βγάζει τον χειρότερο εαυτό του άλλου. Ο Κριός είναι τρομερά παρορμητικός και απρόβλεπτος, ενώ ο Παρθένος είναι προσγειωμένος και οργανωτικός. Καυγαδίζουν πάρα πολύ εύκολα και είναι πιθανότερο να κάνουν σεξ μία φορά.

Ζυγός

Εδώ μιλάμε για μία πολύ καλή φιλία αλλά έναν άστοχο ερωτικό συνδυασμό. Θα περάσουν καλά αν βγουν για φαγητό, θα απολαύσουν μαζί πολιτιστικά δρώμενα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθούν ερωτικά. Ακόμα και το σεξ, μπορεί να γίνει αρκετά άβολο.

Τοξότης

Ενώ μπορούν να επικοινωνήσουν σε διανοητικό και φιλοσοφικό επίπεδο και έχουν κοινή αίσθηση του χιούμορ, μάς τα χαλάνε στα ερωτικά. Διαφέρουν αρκετά στις σχέσεις, ψάχνουν διαφορετικά πράγματα και ο Τοξότης νιώθει να καταπιέζεται από τον σχεσάκια Παρθένο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS