ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποιες είναι οι αλλαγές σε όλα, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Ποιες είναι οι αλλαγές σε όλα, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη
unsplash
Τρεις βασικές αλλαγές για τον Σεπτέμβρη: Μετακίνηση της Αφροδίτης στις 5/09, έκλειψη στις 10 του μηνός και ανάδρομης Ερμής την ίδια μέρα

Εκλείψεις, Ανάδρομης Ερμής και μετακινήσεις της Αφροδίτης θα έχουμε για τον Σεπτέμβριο, μαζί με άλλα πολλά, τα οποία θα φέρουν αλλαγές στην νέα φθινοπωρινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Πως θα εξελιχθεί λοιπόν η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου; Τι αλλαγές θα φέρουν οι πλανήτες, αλλά και πως θα επηρεάσουν το κάθε ζώδιο;

Κριός

Η Αφροδίτη από τις 5 του μήνα θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σου που αφορά την εργασία, τις καθημερινές υποχρεώσεις, την ευεξία και την οργάνωση της καθημερινότητάς σου. Η θέση της αυτή είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εν τω μεταξύ η θετική πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο σου στις 10, μπορεί να σε προτρέπει να κινηθείς λίγο μυστικά, να κρατήσεις πράγματα για τον εαυτό σου και να μην βιαστείς να τα ανακοινώσεις. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 10/09 στον οίκο σου, κάτι που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της σε τέτοιες περιόδους, αλλά με λίγη προσοχή όλα γίνονται. Μπορεί να ξαναδείς συνεργασίες ή και συνεργάτες να εμφανίζονται και πάλι στην ζωή σου, από το παρελθόν.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, σε μια πολύ θετική θέση. Ο Σεπτέμβριος θα μπορούσε να είναι άκρως συναισθηματικός και ερωτικός και μια γνωριμία ή και ένα πρόσωπο που ήδη ξέρεις μπορεί να σε απασχολεί περισσότερο από όσο περίμενες. Επίσης, στις 10 έχουμε και μια ωραιότατη πανσέληνο που μπορεί να ξεκαθαρίσει ένα θέμα με ένα φιλικό πρόσωπο, να σε φέρει κοντά σε μια ομάδα ανθρώπων και να εξελιχθεί και ένα επαγγελματικό θέμα. Είναι πάντως μια ενδιαφέρουσα περίοδος και σε κοινωνικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο για σένα ταύρε. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 10 και μπορείς να περιμένεις κάποιες καθυστερήσεις ή και παρερμηνείες, αλλά μπορεί να επιστρέψουν και κάποια πρότζεκτ που για κάποιο λόγο καθυστέρησαν να προχωρήσουν στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη για τους δίδυμους, αυτήν την εβδομάδα μετακινείται στον 4ο οίκο. Ο οίκος αυτός αφορά τα θέματα που έχουν να κάνουν με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, τις στενές προσωπικές σχέσεις και την οικογένεια. Κάποια πράγματα που χρειάζονται την προσοχή σου σε αυτούς τους τομείς, φαίνεται ότι θα τακτοποιηθούν. Η πανσέληνος στις 10 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και έχει μια θετική πλευρά. Αν κανείς τώρα ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, είναι η ιδανική ευκαιρία να πάει καλά και να "πιάσει" το ρίσκο σου. Ίσως μια ιδέα να αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Αν κοιτάζεις προς τον στόχο διαρκώς και προχωράς με μέθοδο τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 10 και μπορεί η επικοινωνία να συναντά κάποια εμπόδια, αλλά είναι και πιθανό να επανεμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν εκεί που δεν το περιμένεις.

Καρκίνος

Ο πλανήτης της Αφροδίτης από τις 5 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες. Επομένως μπορεί να υπάρξει μια συναισθηματική γνωριμία. Το καλό είναι ότι μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα, να έχεις περισσότερη ενσυναίσθηση και να εκφράζεσαι με ακρίβεια. Είναι μια περίοδος επίσης που μπορείς να βγεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανταλλάξεις ιδέες. Η πανσέληνος στις 10 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά στόχους, ταξίδια, γνώση, πνευματικότητα και μια διαφορετική θέαση της πραγματικότητας, το να βλέπεις τα πράγματα από διάφορες οπτικές γωνίες μέχρι να καταλήξεις σε αυτήν που θεωρείς περισσότερο κατάλληλη.

Λέων

Η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά, και επειδή είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με αυτόν τον τομέα, είναι πολύ πιθανό να δεις σύντομα διαφορά και κάποιες εξελίξεις. Ο οίκος αυτός σχετίζεται και με την αίσθηση ασφάλειας, κυρίως υλικής. Επίσης, η πανσέληνος στις 10 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες, μεταξύ άλλων. Ίσως οριστικοποιηθεί μια συνεργασία ή μια συμφωνία αυτές τις μέρες. Ο οίκος αυτός όμως έχει να κάνει και με την ερωτική σου ζωή, το πάθος και όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ίδια μέρα την ανάδρομη πορεία του στον τρίτο οίκο σου και η επικοινωνία μπορεί μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου να έχει κάποιες δυσκολίες. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα και από την πλευρά των άλλων και να μην ακούς αυτά που θέλεις να ακούσεις αλλά αυτά που λέει ο άλλος.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και φυσικά αυτό το νέο είναι αρκετό για να καταλάβεις ότι τουλάχιστον ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ συναρπαστικός μήνας. Η Αφροδίτη σχετίζεται με την αρμονία, την ισορροπία στις σχέσεις, τα συναισθηματικά και τα οικονομικά σου. Η πανσέληνος στις 10 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή και είναι πολύ βοηθητική στο να υπάρχει μια εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς.

Ζυγός

Δίνεις έμφαση στην ψυχολογική σου κατάσταση με την Αφροδίτη από τις 5/09 να βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου, ο οποίος σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογία. Πρόκειται για τον πλανήτη της αρμονίας και της ισορροπίας στις σχέσεις, της αγάπης, και της αισθητικής.Υπάρχουν, πιθανότατα, κάποια θέματα που εκκρεμούν, ίσως κάποιες σκέψεις ή κάποια συναισθήματα που έχουν έρθει τελευταία στην επιφάνεια και χρειάζονται την σκέψη σου. Η Αφροδίτη κάνει όλη αυτή τη διαδικασία εφικτή και περισσότερο ανώδυνη από όσο φαντάζεσαι. Η πανσέληνος στις 10 έχει θετική έκβαση και πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, ίσως έχει έρθει η ώρα να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό έργο ή να ξεκινήσεις κάτι νέο. Αφορά και θέματα καθημερινότητας, αλλά και φροντίδας του εαυτού σου και ευεξίας. Γενικότερα η Αφροδίτη είναι και μια ένδειξη αρμονίας και ισορροπίας στις σχέσεις σου με τους άλλους και προ πάντων με τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις ομάδες και τις φιλικές σου σχέσεις. Κάπως μειώνεται αυτό το διάστημα η όποια πίεση και η καθημερινότητά σου αλλάζει, γίνεται περισσότερο ευχάριστη με περισσότερους ανθρώπους δίπλα σου. Μπορείς να γνωρίσεις και νέο κόσμο και να νιώθεις ότι δικτυώνεσαι περισσότερο ή ότι ανήκεις σε μια ομάδα. Κάτι άλλο σημαντικό είναι ότι στις 10 έχουμε και μια πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Ίσως είναι λοιπόν μια περίοδος κατά την οποία αξίζει να δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στη συναισθηματική σου ζωή ή στη σχέση σου. Μπορείς επίσης, να γνωρίσεις κόσμο και να νιώσεις ότι ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος.

Τοξότης

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και θα βλέπεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα για αρκετό διάστημα. Μπορείς να ολοκληρώσεις κάποια σχέδια, να συζητήσεις κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες ή να αναζητήσεις βοήθεια ή συνεργασίες. Εν τω μεταξύ, στις 10 έχουμε και μια ωραιότατη πανσέληνο στον Λέοντα που αφορά, εκτός από την οικογένεια και το σπίτι, και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, καθώς και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του την ίδια μέρα με την πανσέληνο και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου μπορεί η επικοινωνία να συναντά κάποιες δυσκολίες. Όμως η η κοινωνικότητά σου θα σε φέρει κοντά σε πολλούς ανθρώπους και πιθανώς θα γίνουν και κάποιες επανασυνδέσεις.

Αιγόκερως

Από τις 5 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την αισιοδοξία. Ίσως ένα γεγονός ή ένας άνθρωπος να συμβάλλουν στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι και η αλλαγή αυτή να σε παρακινήσει να φέρει και εσύ κάτι νέο και διαφορετικό στη ζωή σου. Η πανσέληνος στις 10 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που επίσης αφορά την επικοινωνία, είναι πολύ θετική και φέρνει νέο κόσμο, ανταλλαγή ιδεών, γνωριμίες και ίσως και μια νέα συμφωνία. Την ίδια μέρα με την πανσέληνο ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και η επικοινωνία θα θέλει αρκετή προσοχή μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως ασχοληθείς και με κάποια προβλήματα που επανέρχονται.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη μπαίνει στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με δύο σημαντικούς τομείς, τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους και τον έρωτα και το συναισθηματικό βάθος, καθώς και όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση. Μπορεί να μιλάμε δηλαδή για μια εξέλιξη σε ένα πρακτικό ζήτημα (ο όγδοος οίκος σχετίζεται και με δάνεια, κληρονομικά και διαπραγματεύσεις) ή με ένα ξεκάθαρα ερωτική και βαθιά συναισθηματικό. Δεν είναι τυχαίο το ότι η πανσέληνος στις 10 θα πραγματοποιηθεί στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και είναι πολύ ευνοϊκή για αυτόν τον τομέα. Είναι μια περίοδος πρακτικών εξελίξεων κυρίως, και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω από το σύνηθες – το αποτέλεσμα όμως θα είναι πολύ επιβραβευτικό. Από τις 10/09, με τον ανάδρομο Ερμηνεία, προσοχή στα ταξίδια και γενικότερα σε συμφωνίες.

Ιχθύες

Το ενδιαφέρον της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Η θέση της αυτή είναι πολύ θετική για αυτούς τους τομείς και προφανώς είναι μια περίοδος που μπορείς να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να συνυπάρξεις με ανθρώπους, να συσχετιστείς συναισθηματικά, αλλά και επαγγελματικά. Στις 10 η θετική πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια ένδειξη ότι γυρίζεις σελίδα, ότι αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις μια κατάσταση. Ίσως μιλάμε και για κάτι πιο γενικό, όπως τον τρόπο που βλέπεις πλέον το μέλλον και τον εαυτό σου.



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.