ΖΩΔΙΑ

07/09: Καλός συνδυασμός σκέψης και δράσης σήμερα - Τι προβλέπεται για το κάθε ζώδιο


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2022

07/09: Καλός συνδυασμός σκέψης και δράσης σήμερα - Τι προβλέπεται για το κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου συνδυαστικά με τις ευνοϊκές της όψεις με Ερμή και Άρη σήμερα μας βοηθούν να συνδυάσουμε παραγωγικά τις σκέψεις με τις δράσεις μας. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά αν αυτές οι δράσεις έχουν ενήλικο και ρεαλιστικό υπόβαθρο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μέσα από τις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους και τις δράσεις που θα κάνετε μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε μια επιθυμία σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ένα επαγγελματικό ζήτημα που σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να προκύψει σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ιδιαίτερα ευνοική ημέρα για εσάς γιαυτό δώστε τη δυναμική σας μόνο σε ότι αξίζει και έχει την δυναμική να προχωρήσει παραγωγικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μπορεί κάποια προσωπικά ζητήματα να ζητούν χρόνο από το πρόγραμμά σας και ενέργεια ωστόσο η δυναμική της ημέρας είναι ιδιαίτερα ευνοική για να προχωρήσετε με επιτυχία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντί από τον Ήλιο σας σήμερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση μέσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες ή/και την εργασία σας ενδέχεται σήμερα να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά. Μείνετε σε μια κατεύθυνση που έχει ελευθερία λόγου και συνεργασιακή χροιά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερα ευνοική η σημερινή ημέρα για να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση της επιλογής σας, ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια ή δυσκολίες στο δρόμο σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα τίποτα δεν θα είναι δύσκολο για εσάς μιας και οι πλανητικές δυναμικές σας ευνοούν ακόμη και εν μέσω δυσκολιών. Η αντικειμενική σας ματιά συνδυαστικά με την ευελιξία που χρειάζεται να έχετε θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα ακριβώς ως έχουν και να κινηθείτε κατά βούληση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή που βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα, παρόλο τις δυσκολίες, θα μπορέσετε να βρείτε άκρη σε ζητήματα που σας απασχολούν, ειδικά σε θέματα αξιών είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σε προσωπικά ζητήματα και διευκολύνει τις επαφές σας με τον κόσμο γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι σκέψεις που κάνετε σήμερα συνδυαστικά με την διαίσθησή σας θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά σε ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.