ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα ανακαλύψουν τις υπερδυνάμεις τους τον Σεπτέμβριο


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτά τα 4 ζώδια θα ανακαλύψουν τις υπερδυνάμεις τους τον Σεπτέμβριο
Με τον ήλιο να μπαίνει στον Ζυγό και την Έκλειψη στους Ιχθυές, τα παρακάτω ζώδια θα νιώσουν δύναμη και εύνοια

Ο Σεπτέμβρης και η νέα σεζόν φέρνουν πολλές αλλαγές και αυτό γιατί οι πλανήτες... δεν κάθονται σε ησυχία. Αν το ζώδιο σου ανήκει σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, τότε είστε τυχεροί. Είναι η εποχή της Παρθένου, που σας ενθαρρύνει να κάνετε τα αδύνατα... δυνατά και από δυσκολίες να βρείτε μόνο λύσεις και επιτεύγματα. Για τους άλλους όμως... τα πράγματα δεν θα λέγαμε ότι μπορούν να εξελιχθούν και τόσο καλά, αφού το rollercoaster για τα υπόλοιπα ζώδια πλησιάζει και φέρνει μόνο σκαμπανεβάσματα.

Ο ήλιος μπαίνει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου, κάτι που θα δώσει στα παρακάτω ζώδια, τη δύναμη να μάθετε από τα λάθη σας, να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να προχωρήσετε με ταπεινότητα. Εξάλλου, ο Ζυγός έχει να κάνει με την επίλυση συγκρούσεων και την αποκατάσταση των σχέσεων. Σχετίζεται επίσης με το να βρεις την συναισθηματική δέσμευση που σε καλύπτει και έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Καρκίνος

Αυτός ο μήνας ξεκινά με τον ήλιο της Παρθένου να διασχίζει τον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας, εμπνέοντάς σας να κοινωνικοποιηθείτε και να μάθετε περισσότερα. Στις 10 Σεπτεμβρίου με την πανσέληνο στους Ιχθύς, είναι που τα πράγματα έρχονται να σας δώσουν έμπνευση, δύναμη και ώθηση να κάνετε όλα όσα είχατε ονειρευτεί εδώ και χρόνια. Είναι η ιδανική στιγμή για να βάλετε τις σωστές βάσεις και να χτίσετε μια ζωή έτσι ακριβώς όπως την είχατε φανταστεί.

Ταύρος

Μια απίστευτη και αξέχαστη εμπειρία θα είναι αυτός ο μήνας για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, επειδή ο ήλιος κινείται μέσα από την Παρθένο και σας φέρνει τη δημιουργική ενέργεια που λαχταρούσατε. Ενεργοποιώντας τον πέμπτο οίκο διασκέδασης και ευχαρίστησης, η εποχή της Παρθένου σας ενθαρρύνει να κάνετε ακριβώς αυτό που σας φέρνει τη μεγαλύτερη χαρά. Μην το πολυσκέφτεσαι! Επανασυνδεθείτε με το εσωτερικό σας εαυτό και απολαύστε τις ξέγνοιαστες στιγμές που έρχονται. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι και ο Ερμής θα κάνει ανάδρομη πορεία στον έκτο οίκο της εργασίας και της υγείας σας μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, κάτι που θα μπορούσε να σας βγάλει εντελώς από τη ρουτίνα σας.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να λάμψεις, Παρθένε! Ο ήλιος είναι επίσημα στο ζώδιο σου, που σημαίνει ότι σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, θάρρος και αποφασιστικότητα. Είστε ένα ανιδιοτελές ζώδιο, κάποιος που τείνει να σκέφτεται τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές σας. Επειδή ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο στις 23 Σεπτεμβρίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσετε κάπως συγχυσμένοι προς το τέλος του μήνα! Στην πραγματικότητα όμως θα έρθετε αντιμέτωποι με το παρελθόν σας, ειδικά αν ακόμα δεν έχετε συμβιβαστεί με κάποια από τα λάθη που έχετε κάνει.

Αιγόκερως

Έχετε τη διάθεση να εξερευνήσετε νέα μέρη, να μάθετε νέα πράγματα και να αγκαλιάσετε μια βαθύτερη μορφή σοφίας; Αν αυτό ακούγεται ότι ακριβώς θες να κάνεις, τότε είστε τυχεροί, γιατί ο ήλιος της Παρθένου ήδη διασχίζει τον ένατο οίκο σας της περιπέτειας και του αυθορμητισμού. Αυτός ο μήνας αφορά την υιοθέτηση μιας νοοτροπίας «carpe diem» σε κάθε δεδομένη κατάσταση, επειδή ο ήλιος κυριολεκτικά θέλει να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο. Πείτε «ναι» στις απροσδόκητες ευκαιρίες που σας δίνονται, γιατί δεν εμφανίζονται συχνά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.