ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και αυτά τα 3 ζώδια μάλλον θα χωρίσουν


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2022

Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και αυτά τα 3 ζώδια μάλλον θα χωρίσουν
Η Σελήνη μαζί με τον Κρόνο σήμερα σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, γεγονός που σημαίνει απογοήτευση και αρνητικά συναισθήματα

Και εκεί που είχες βρει λίγο τους ρυθμούς σου, προσπαθούσες να μπεις με όρεξη και ανανέωση στην νέα σεζόν, έρχεται η Σελήνη με τον Κρόνο (σε λίγο καιρό και ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει), να φέρουν τα πάνω κάτω. Αγαπητοί μου σήμερα οι προβλέψεις δεν είναι και ότι καλύτερο, αφού αρνητικά συναισθήματα και δυσαρμονία είναι προ των πυλών. Για αρκετούς μάλιστα, η αναστάτωση αυτή θα λήξει άδοξα και συγκεκριμένα στο συναισθηματικό τομέα.

Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την δυσαρμονία αυτή, αλλά και ποια όπως φαίνεται θα έχουν τέλος και αρνητικά συναισθήματα στην επιφάνεια; Κράτα γερά και πάμε να τα δούμε μαζί. Άλλωστε μην ξεχνάς... όλα περνούν-

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Eίσαι άνθρωπος που θέλει να ζει την ζωή στο έπακρο, αυτό είναι γενικά το μότο σου, και ερωτεύεσαι εξίσου έντονα και εύκολα. Ωστόσο αυτές τις ημέρες προετοιμάσου καλύτερα για απογοητεύσεις, οι οποίες θα φέρουν και ένα κλείσιμο στην ζωή σου. Συνήθως ακολουθείς την καρδιά σου και όπου σε πάει, αλλά στις 8 Σεπτεμβρίου μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είσαι πια ερωτευμένοι με το άτομο με το οποίο βρίσκεσαι.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ήρθε δυστυχώς ή ευτυχώς (εσύ ξέρεις) η ώρα να απομυθοποιήσεις την σχέση σου, ή το άτομο με το οποίο είσαι ερωτευμένος. Όσο και αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια σχέση, ή ακόμη και να εξελίσσετε την ήδη υπάρχουσα... τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αφού κατά τη διάρκεια της Σελήνης σε σύνοδο με τον Κρόνο, δεν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να έρχεται κοντά με αυτόν που επιθυμείτε. Διαφωνίες και έλλειψη κατανόησης, έρχονται μάλλον για να φέρουν προβλήματα, παρά έρωτα.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Είσαι συναισθηματικό ζώδιο και η φαντασία σου είναι κομμάτι του εαυτού σου και της φύσης σου. Όμως αυτήν την περίοδο, μάλλον δεν θα σου βγει σε καλό και το μόνο που θα φέρει είναι απογοήτευση και δάκρυα. Καιρός απομυθοποίησης και πόνου και για σένα, καθώς το πιθανότερο είναι να καταλάβεις πως το πρόσωπο το οποίο θες στην ζωή σου, δεν είναι τελικά αυτό που είχες ονειρευτεί και νόμιζες. Όσο η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, γενικά κάνε υπομονή γιατί άβολα και δυσάρεστα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.