AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

16/09: Κινηθείτε επιφυλακτικά για σήμερα - Τι προβλέπεται για το κάθε ζώδιο


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2022

16/09: Κινηθείτε επιφυλακτικά για σήμερα - Τι προβλέπεται για το κάθε ζώδιο
Η Σελήνη μαζί με τον Άρη συνδυαστικά με τον Ήλιο απέναντι από τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν τάση αμφιθυμίας. Η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τα τρέχοντα μπορεί να δημιουργήσει παραπλανητικές σκέψεις ή να κινηθούμε απερίσκεπτα. Ο Ερμής ανάδρομος τείνει να βοηθά αυτού του είδους τις διαδικασίες, οπότε θα πρέπει να προχωρήσουμε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα ή εντάσεις γιαυτό δώσετε ιδιαίτερη προσοχή αν έχετε να κάνετε σημαντικές ενέργειες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θέματα αξιών έρχονται στο προσκήνιο σήμερα είτε αφορά οικονομικά είτε πράγματα τα οποία είναι πολύτιμα για εσάς. Η ανάγκη να πάρετε χαρά από τις ευκαιρίες που προκύπτουν θα είναι έντονη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να βρίσκεστε σε εγρήγορση με καταστάσεις που είναι ήδη ανοιχτές ή που προκύπτουν ξαφνικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς να ξέρετε τί ακριβώς θέλετε ή πρέπει να κάνετε εν τέλει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σε κοινωνικό επίπεδο δίνονται ευκαιρίες σήμερα να προχωρήσετε κάτι που έχετε κατά νου. Ωστόσο, κρατήστε μικρό καλάθι Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα προτιμείστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Η ημέρα έχει κινητικότητα ωστόσο υπάρχει έντονη η τάση να παραπλανηθείτε στους συγκεκριμένους τομείς Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας είναι το κύριο ενεργειακό χαρακτηριστικό τον τελευταίο καιρό και ειδικά σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις και Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, καλύτερα σήμερα να δώσετε χώρο και ενέργεια σε πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και σας κρατούν σε εσωτερική ισορροπία. Η ημέρα δεν προσφέρετε για εξωτερικές δράσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τομείς όπου συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους. Οι συνδέσεις σας μπορεί να με κάποιον τρόπο να ζητήσουν ενέργεια από εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δημιουργική η σημερινή ημέρα αλλά ενδέχεται να υπάρχει υπερεκτίμηση των καταστάσεων που είναι κινητοποιημένες και ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να βγείτε με κάποιον τρόπο από την ρουτίνα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα έντονη και ενδέχεται να οδηγεί τα βήματά σας. Μπορείτε με προσοχή να επιλέξετε τί θα θέλατε το διαφορετικό να κάνετε ωστόσο η ημέρα δεν προσφέρετε για μεγάλες αλλαγές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε χωρίς να δώσετε μέρος της ενέργειάς σας. Επειδή το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.