ΖΩΔΙΑ

20/09: Έντονη η τάση της υπερβολής - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2022

20/09: Έντονη η τάση της υπερβολής - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Καρκίνου μας φέρνει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες. Ειδικά σήμερα απέναντι από τον Πλούτωνα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο, μπορεί να δώσει μια ακόμη πιο έντονη χροιά, μεγεθύνοντας και μεγαλοποιώντας τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις γύρω από προσωπικά σας ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Καλύτερα να μείνετε αποστασιοποιημένη/ος ώστε να έχετε καλύτερη σφαιρική, διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις, συζητήσεις και επαφές μπορεί να προκύψουν σήμερα οι οποίες δεν είναι σίγουρο πως είναι ευεργετικές για εσάς. Μια υπερβολή ενδέχεται να λάβει χώρα. διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κρατήσετε μια ακόμη πιο ευέλικτη στάση από αυτή που εκ φύσεως κρατάτε, κάτι πολύ χρήσιμο ειδικά σήμερα. διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα και πράγματα τα οποία μπορούν να σας δώσουν προσωπική ικανοποίηση. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση ακόμη διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα κάντε ότι θέλετε αρκεί να κρατάτε το μυαλό σας απασχολημένο. Διαφορετικά υπάρχει η τάση να κάνετε σκέψεις οι οποίες δεν θα είναι βοηθητικές στην παρούσα φάση ή διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η σημερινή ημέρα είναι κάπως αντιφατική για εσάς. Από τη μια θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αν βρεθείτε με ομάδες ατόμων ή ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και από την άλλη θα μπορούσαν να δημιουργηθούν δυναμικές από το πουθενά. Θα μπορούσατε, με τη σύνεση που σας διέπει, διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, το κύριο ζήτημα των ημερών ειδικά για εσάς, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σήμερα συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα. Μείνετε μακρυά από οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει ή νιώθετε πως κάνοντας συγκεκριμένες δράσεις που σκέφτεστε διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δυνατές οι εμπνεύσεις σας σήμερα για πράγματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα αλλά και οι ανταγωνισμοί και οι ίντριγκες. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε ότι πιστεύετε πως μπορεί να προχωρήσει παρόλα τα εμπόδια και δράστε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε. Αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται σήμερα να επηρεάσουν είτε την πορεία του προγράμματός σας είτε την αποτελεσματικότητά σας. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο και αφήστε πράγματα διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αναπόφευκτα τα πλανητικά δρώμενα φέρνουν αυτές τις ημέρες ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο και σας ζητείται να ανταποκριθείτε με ωριμότητα, κρατώντας διαλλακτική στάση. Αυτό θα είναι προς κοινό όφελος. Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να ρισκάρετε να μπείτε σε δυναμικές, διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, εργασιακά και καθημερινά θέματα έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες ζητώντας να δώσετε τα φώτα σας. Η έμφυτη ικανότητά σας να βλέπετε πιο μπροστά από άλλους ανθρώπους, αυτή τη στιγμή, διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αυτές τις ημέρες πραγματικά σας δίνεται η ώθηση και η εύνοια να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είτε μπορεί αντικειμενικά να προχωρήσει είτε θα σας αναζωογονήσει με κάποιον τρόπο, διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS