ΖΩΔΙΑ

21/09: Νιώστε χαρά από απλά πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2022

21/09: Νιώστε χαρά από απλά πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ανεβάζει τους παλμούς και τη θέληση να κάνουμε πράγματα που θα μας ευχαριστήσουν. Η σχέση της με τον Δία θα μπορούσε να μας βάλεις στην διαδικασία να ρισκάρουμε για κάτι που επιθυμούμε, μια κίνηση όχι τόσο συνετή στην παρούσα φάση λόγω του Ερμή ανάδρομου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας σήμερα, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να κάνετε πράγματα από τα οποία παίρνετε χαρά. Η αίσθηση υπερβολής θα είναι παρούσα, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μπορεί να ασχολείστε με διάφορα πράγματα σήμερα ωστόσο ο νους σας είναι σε προσωπικά ζητήματα. Λόγω των περίπλοκων πλανητικών συνθηκών καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας θα μπορούσε να είναι ευνοική με κάποιον τρόπο. Εσείς, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ζητήματα που αφορούν τις αξίες σας ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα είτε αφορούν συναισθηματικά είτε υλικά θέματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε αντικειμενικά τί είναι συμφέρον για εσάς να κάνετε αυτή τη στιγμή, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας φέρνοντας μαζί και έναν αέρα ανανέωσης. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και δείτε τις καταστάσεις με αισιοδοξία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα ειδικά για ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε αυτή τη στιγμή είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι η καταλληλότερος χρόνος για αναθεωρήσεις και σχεδιασμό νέων στρατηγικών Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να δείτε φίλους και ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέει ένας κοινός στόχος. Η ανάγκη να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση θα οδηγεί τα βήματά σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός λόγω του Ερμή ανάδρομου στο ζώδιό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δώστε χώρο στις σκέψεις σας και αφουγκραστείτε στη στιγμή πριν προβείτε σε συγκεκριμένες δράσεις. Είναι σίγουρο πως εκ φύσεως δεν θα κάνατε παρορμητικές κινήσεις, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μπορεί να ο Ερμής ακόμη ανάδρομος να φέρνει τα πάνω κάτω αλλά εσείς με την αισιοδοξία σας και την θετική σας στάση μπορείτε να επωφεληθείτε σήμερα και να κάνετε όμορφα πράγματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις και προσωπικές επιθυμίες ενδέχεται σήμερα να έρθουν στην επιφάνεια ζητώντας χώρο να αναπτυχθούν. Μπορεί γενικότερα να είστε προσεκτική/ός και γειωμένη/ος ωστόσο σήμερα υπάρχει η τάση να πάρετε κάποιο ρίσκο, το οποίο δεν είναι σίγουρο πως θα έχει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη πέρασε απέναντί σας φέρνοντας στην επιφάνεια τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους προς διεκπεραίωση. Μια τάση υπερβολής είναι παρούσα, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα υπάρχει η εύνοια να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά την εργασία σας ή μια καθημερινή σας δραστηριότητα. Επιλέξτε αυτό που μπορεί αντικειμενικά να προχωρήσει και βάλτε όλη την δημιουργική σας φαντασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS