ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Ζυγό - Ποια ζώδια θα χρειαστεί να πάρουν δύσκολες αποφάσεις


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Ζυγό - Ποια ζώδια θα χρειαστεί να πάρουν δύσκολες αποφάσεις
Για κάποια ζώδια είναι περίοδος ριζικών αλλαγών και δύσκολων αποφάσεων

Είτε αγαπάς τις αλλαγές, είτε όχι, η νέα Σελήνη σε λίγες ημέρες, φέρνει την ιδανική στιγμή για να σε κάνει να πάρεις όλες εκείνες τις αποφάσεις, που έπρεπε εδώ και καιρό να είχες πάρει, να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να προχωρήσεις σε αλλαγές. Όμως χρειάζεσαι πολύ μεγάλη προσοχή και οι αποφάσεις σου θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες, μιας και ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναδρομή πορεία έως τις 2/10.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου 2022 στο ζώδιο του Ζυγού και μας ενθαρρύνει να δούμε με μεγαλύτερη προσοχή τις στενές μας σχέσεις και συνεργασίες και να βρούμε την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή μας. Και ενώ πάντα μια Νέα Σελήνη αποτελεί ευκαιρία για να κάνουμε νέα ξεκινήματα, η συγκεκριμένη δεν μας επιτρέπει να νιώσουμε σιγουριά για ό,τι νέο επιχειρούμε, αφού ο Ερμής που παραμένει ανάδρομος δεν διευκολύνει τις εξελίξεις. Όμως εξυπηρετεί μια χαρά στο να κάνουμε μια αξιολόγηση στα πεπραγμένα μας, να ξανασκεφτούμε τις δεσμεύσεις μας και να προετοιμαστούμε για να τις ενδεχόμενες αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε σε σχέσεις και συνεργασίες για να είμαστε ευτυχισμένοι. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αυτό το διάστημα για να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν μας, να παρατηρήσουμε καλύτερα συμπεριφορές και αντιδράσεις, και μετά τις 2 Οκτωβρίου 2022 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας, να τις ανακοινώσουμε και να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα μας, καθώς μέχρι τότε θα υπάρχει θολούρα και σύγχυση και ίσως τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας δεν είναι ξεκάθαρα. Η υπομονή, η βαθιά σκέψη και η εσωτερική δουλειά θα κάνουν θαύματα με αυτή τη Νέα Σελήνη.

Jenny.Gr

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο, εκτός από τη διάθεση μας, επηρεάζονται τόσο οι μετεωρολογικές όσο και οι γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 2 μοίρες και 49 λεπτά του Ζυγού και επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς, τους Καρκίνους και τους Ζυγούς που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τη 0η έως την 5η μοίρα του ζωδίου τους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες. Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Νέα Σελήνη;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στο ζώδιο σας και τρίγωνο με τον κυβερνήτης σας Άρη και σας γεμίζει με αισιοδοξία και θάρρος για να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μπορεί να παρουσιάσουν νέες ευκαιρίες στον δρόμο σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Όμως όσο και αν ενθουσιαστείτε, μην επιτρέψετε στη ματαιοδοξία και την παρόρμηση σας να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί και ο Δίας στο ζώδιο σας σάς φουσκώνει τα μυαλά, οπότε πάρτε τον χρόνο σας και τις σωστές διαβεβαιώσεις πριν προχωρήσετε στο οποιοδήποτε βήμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κυβερνά το ζώδιο σας και κάθε φάση της σας επηρεάζει πολύ και βγάζει τις ευαισθησίες σας στην επιφάνεια. Μπορεί να έρθουν εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τον Ιούνιο και θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Το φεγγάρι θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητάτε την ασφάλεια σας, να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις με τους συγγενείς σας και όσους αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια. Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και να πρέπει να τρέξετε για να την προσφέρετε ή να περάσετε απλώς περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάνοντας κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Μπορεί από την άλλη να θελήσετε να κάνετε μια συζήτηση που εκκρεμεί με μέλη της οικογένειας σας, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους αν υπήρξαν κάποια θέματα μεταξύ σας, όμως κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε την θέληση να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία σας. Αυτή η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη και θα γίνει σε ένα πολύ εσωτερικό επίπεδο, καθώς την ημέρα της Νέας Σελήνης ο ανάδρομος Ερμής και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα είναι σε σύνοδο στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ίσως σας πιάσουν λίγο οι κλειστές σας. Θα αρχίσετε λοιπόν να αναλογίζεστε το παρελθόν, τις αποφάσεις που πήρατε και τις επιλογές σας και θα περάσετε από τεστ τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Είστε χαρούμενοι από τις σχέσεις σας, από τη δουλειά σας, από τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι, από τα όρια που βάζετε και από τις υποχωρήσεις που κάνετε; Μήπως οι ανασφάλειες σας έχουν πάρει το τιμόνι της ζωής σας και αφήνετε στους άλλους να κάνουν κουμάντο; Υπάρχει κάτι θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους; Αυτά θα σκέφτεστε, θα προβληματίζεστε και θα προσπαθείτε να βρείτε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε εσείς καλά και όχι οι άλλοι. Ετοιμαστείτε λοιπόν να αγκαλιάσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS