ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν την χειρότερη εβδομάδα (εκτός αν βγουν από το comfort zone τους)


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα έχουν την χειρότερη εβδομάδα (εκτός αν βγουν από το comfort zone τους)
Pexels
Τα 3 ζώδια που θα έχουν μια όχι και τόσο καλή εβδομάδα

Η έναρξη μιας ολοκαίνουργιας αστρολογικής σεζόν έχει τα πλεονεκτήματά της, αλλά η έναρξη ενός νέου κεφαλαίου θα απαιτεί πάντα μια συγκεκριμένη ποσότητα εργασίας. Τούτου λεχθέντος, αν είστε ένα από τα ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, πιθανότατα είναι επειδή αντιμετωπίζετε αυτά που πρέπει να βελτιωθούν ή/και να επιλυθούν. Η αντιμετώπιση όλων αυτών θα μπορούσε να είναι σαν ένας εφιάλτης ενηλικίωσης, αλλά θα τα καταφέρετε όλα ένα βήμα τη φορά.

Κριός

Είστε αρκετά μπερδεμένοι αυτή την εβδομάδα. Από την μία, γνωρίζετε καλά τις ατομικές σας ανάγκες και επιθυμίες και δεν φοβάστε να τις υπερασπιστείτε. Από την άλλη θέλετε να τα έχετε καλά με όλους, αλλά και με την σχέση σας.

Αυτές τις ημέρες θα προκύψουν θέματα δύναμης, ελέγχου και ίσως ακόμη και απληστίας. Κάντε υπομονή και αφήστες τις σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος

Αισθάνεστε ταλαιπωρημένοι; Χρειάζεστε λίγη αυτόφροντίδα. Η εβδομάδα ξεκινά υπογραμμίζοντας την έλλειψη ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές για όσους από εσάς εργάζεστε από το σπίτι. Αυτή θα μπορούσε να είναι πιο πολυάσχολη και πιο χαοτική εβδομάδα από ό,τι αντέχετε.

Μήπως ήρθε η ώρα για φθινοπωρινό ξεκαθαρισμα στο σπίτι αλλά και στο μυαλό και το σώμα; Προσοχή στα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Ξέρετε τι θέλετε, αλλά εξακολουθεί να έρχεται κόντρα σε αυτό που λένε η οικογένεια και οι φίλοι. Ομολογουμένως, είστε διαβόητοι για το ότι πηγαίνετε ενάντια σε όλα, αλλά χρειάζεστε και υποστηρικτές. Συζητήσεις που θα προτιμούσατε να αποφύγετε είναι τώρα στο επίκεντρο.

Μυστικά έρχονται επίσης στην επιφάνεια. Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική όσο κλισέ κι αν ακούγεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS