ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα τρία ζώδια θα κλείσει καλύτερα (στα ερωτικά) ο Σεπτέμβρης


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2022

Για αυτά τα τρία ζώδια θα κλείσει καλύτερα (στα ερωτικά) ο Σεπτέμβρης
Δύσκολες ημέρες, αλλά λίγη υπομονή ακόμη και ο Ερμής στις 2/10 επανέρχεται σε κανονική πορεία

Έφυγε και ο Σεπτέμβρης,αφού μια μόνο εβδομάδα μένει μέχρι να υποδεχτούμε τον νέο μήνα, όπου ευτυχώς στις 2/10, φεύγει και ο Ανάδρομος Ερμής. Στις 26/09/2022 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ένα φεγγάρι το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες και τα θέλω μας και να κάνουμε μια επανεκκίνηση στις σχέσεις μας και στην αισθηματική μας ζωή (ώρα δηλαδή για ανανέωση).

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, επομένως τώρα καλούμαστε να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες που είχαν διαταραχθεί και να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα. Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία μάς υπενθυμίζει ότι πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές και ότι πρέπει να έχουμε σύνεση και μέτρο σε ό,τι κάνουμε. Οι ημέρες λοιπόν είναι ακόμη περίεργες και δύσκολες μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας, ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία μπορούν να κλείσουν τον Σεπτέμβρη, όντας αρκετά ευνοημένοι στα ερωτικά τους:

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον πιο ερωτικό και παθιασμένο τρόπο για εσάς, αφού στις 26/9 κορυφώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από το δικό σας ζώδιο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας το οποίο θα σας εξιτάρει σεξουαλικά και θα έρθουν στην επιφάνεια έντονα και βαθιά συναισθήματα. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να έχετε μια πιο ουσιαστική σύνδεση. Την ίδια ημέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με πολύ σημαντικές αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις σχετικά με το ταίρι σας ή τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Ζυγός

Βρισκόμαστε επίσημα πλέον στη δική σας σεζόν, αγαπητοί Ζυγοί, και είναι αλήθεια ότι είστε εσείς οι πρωταγωνιστές/ριες αυτής της εβδομάδας. Στις 26/9 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ανανέωση, νέα ξεκινήματα και μια διάθεση να προχωρήσετε επιτέλους παρακάτω, αφήνοντας πίσω ό,τι σας δυσαρεστεί και δεν σας κάνει. Το φεγγάρι αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα θέλω και τις επιθυμίες σας και να βάλετε προτεραιότητα τον εαυτό σας, όσο δύσκολο κι αν ήταν προηγουμένως κάτι τέτοιο. Έχετε ανάγκη από ήρεμες και ισορροπημένες σχέσεις και από μια κατάσταση που θα σας ανεβάζει ψυχολογικά και δεν θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Τολμήστε λοιπόν να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν και μην κάνετε εκπτώσεις στα συναισθήματα σας και να είστε σίγουροι/ες ότι θα καταφέρετε να κερδίσετε τους άλλους πιο εύκολα απ’ όσο νομίζετε.

Τοξότης

Με εξωστρέφεια και διάθεση ανανέωσης ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού στις 26/9 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Αυτό το φεγγάρι θα σας υπενθυμίσει ότι είναι πολύ σημαντικό να έχετε δίπλα σας ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεστε ο εαυτός σας και σας καλεί να απομακρυνθείτε από εκείνους που σας καταπιέζουν ή σας περιορίζουν με κάποιο τρόπο. Στις 29/9 η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε σε επαφή με άτομα που συμμερίζονται το όραμα και τα όνειρα σας για το μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS