ΖΩΔΙΑ

Τρίγωνο Ερμή, Παρθένου και Πλούτωνα: Ποια ζώδια πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή


JTeam

7 Οκτωβρίου 2022

Τρίγωνο Ερμή, Παρθένου και Πλούτωνα: Ποια ζώδια πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή
Η ίδια όψη σχηματίστηκε και τον Αύγουστο άλλες δυο φορές. Μαζί με την Σελήνη στους Ιχθύες είναι η ιδανική στιγμή για να στραφείτε προς τον εαυτό σας και τα κοντινά σας πρόσωπα, να αξιολογήσετε συμπεριφορές και να κάνετε μια αυτοκριτική.

Κάθε Πανσέληνος σηματοδοτεί και το τέλος ενός κύκλου. Και αυτό σημαίνει πως είναι ώρα να αναλογιστούμε τις πράξεις μας, τα θέλω μας, τι αναζητάμε από τους γύρω μας, αλλά και να κάνουμε μια καλή αυτοκριτική. Σε συνδυασμό με το τρίγωνο του Ερμή, της Παρθένου και του Πλούτωνα που σχηματίζεται, η ανάγκη για να στραφούμε προς τον εαυτό μας γίνεται ακόμη πιο έντονη. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυνατή όψη σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι ιδανική στιγμή να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Φυσικά από τις αλλαγές αυτές στους πλανήτες, υπάρχουν και εκείνα τα ζώδια που θα επηρεαστούν ακόμη περισσότερο:

Ταύρος

Η δημιουργικότητα σας υπερτονίζεται σήμερα, καθώς ο Ερμής συναντά σε τρίγωνο τον Πλούτωνα σε ζώδια της γης όπως το δικό σας. Θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Πολλές φορές οι όψεις του Πλούτωνα, ακόμη και οι θετικές, παραπέμπουν σε εμμονές, φοβίες, ανησυχία. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση. Αντιθέτως εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες και το έργο σας.

Δίδυμος

Μια ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο μέρα είναι η Παρασκευή, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας δυο ιδιαίτερα ευαίσθητους και συναισθηματικούς οίκους του ωροσκοπίου σας: τον 4ο και τον 8ο οίκο. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε μπορεί να σας κάνει κάποια στιγμή να μη βλέπετε τα πράγματα με τη λογική σας, αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτουν και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια ή στα επαγγελματικά που σας ανησυχούν.

Αιγόκερως

Το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα για εσάς, μπορεί να φέρει πιο κοντά σας ένα νέο πρόσωπο ή ένα φίλο με τον οποίο μπορεί να είχατε κάποια σύνδεση στο παρελθόν, αλλά μπορεί να χαθήκατε στην πορεία. Γενικά θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σας στήριξαν έστω και λίγο στο παρελθόν και να νιώθετε μαζί τους να συνδέεστε πιο έντονα. Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στους Ιχθύς ανοίγοντας σας την όρεξη για εξόδους και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Υδροχόος

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που κυριαρχεί σήμερα ενισχύει το ένστικτό σας. Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν και να σας προτείνουν. Ακόμη, σήμερα μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να έχετε αγωνία ή άγχος για το πώς μπορεί να επιλυθεί ένα οικονομικό πρόβλημα ή πώς θα βρείτε τα χρήματα για να αποπληρώσετε μια οφειλή. Πρακτικός είναι και ο προσανατολισμός της Σελήνης στους Ιχθύς, που σας καλεί να δείτε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και να αναλάβετε δράση σχετικά με αυτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS