ΖΩΔΙΑ

13/10: Μην βιαστείτε να προβείτε σε συμπεράσματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Οκτωβρίου 2022

13/10: Μην βιαστείτε να προβείτε σε συμπεράσματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Άρης με τον Ποσειδώνα θολώνουν το τοπίο σήμερα ωστόσο η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να βγείτε από διλήμματα.

Ο Άρης με τον Ποσειδώνα θολώνουν το τοπίο σήμερα ωστόσο η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να βγείτε από διλήμματα. Δώστε χώρο σε συζητήσεις χωρίς να βιαστείτε να προβείτε σε συμπεράσματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καλό θα ήταν σήμερα να ακούσετε τις απόψεις και τις ιδέες των ανθρώπων που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας σχετικά με ένα ζήτημα που σας απασχολεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα υπάρχει η τάση για οικονομικές σπάταλες γιαυτό προχωρήστε με φειδώ στον συγκεκριμένο τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα να σας γεμίζει με ενέργεια και να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα ωστόσο θέλει προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις μπορεί να σας βάλουν στην διαδικασία να κάνετε δράσεις χωρίς όμως να υπάρχει αντικειμενικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα αλλά θα πρέπει να λειτουργήσετε απόλυτα αντικειμενικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, θέματα σχέσεων είτε αφορούν τα προσωπικά σας είτε τα επαγγελματικά σας σήμερα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παρθούν λάθος αποφάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα παρόλο τις δυσκολίες ή τις αμφιβολίες σας θα μπορούσε να προχωρήσει κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε άμεσα. Η πίστη σε αυτό και η βοήθεια από το περιβάλλον σας μπορούν να φέρουν αποτελεσματικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι μια ημέρα που θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ευχαριστεί και ταυτόχρονα θα έχει επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε επαφές και πολλές συζητήσεις που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία μπορείτε να τα προχωρήσετε μόνη/ος σας, χωρίς απαραίτητα βοήθεια από τα άτομα γύρω σας. Θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά αλλά μέχρι ενός σημείου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλό θα είναι σήμερα να μην ξεθαρρέψετε ειδικά αν ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα ή προσωπικές αξίες γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα προχωρήστε προσεκτικά ιδιαίτερα αν πρόκειται να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα, το σπίτι ή την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.