ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν θα δείξουν ποτέ τρυφερότητα


JTeam

22 Οκτωβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που δεν θα δείξουν ποτέ τρυφερότητα
Ορισμένα ζώδια είναι λιγότερο στοργικά και δυσκολεύονται να δείξουν την πιο γλυκιά πλευρά τους

Αν αυτό που θέλετε από μια σχέση, στοργή, τρυφερότητα τότε μάλλον πρέπει να προσέξετε τι έχουν να σου πουν τα άστρα. Δεν εκφράζουν όλα τα ζώδια με τον ίδιο τρόπο τα συναισθήματά τους και αυτό ενδεχομένως να σας δυσαρεστήσει αν ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με κάποια από τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Παρόλο που οι Κριοί δεν είναι ακριβώς αλλεργικοί στη στοργή, δεν μπορούν να τη δείξουν ποτέ μέσα από το άγγιγμα. Η στοργή για αυτό το ζώδιο εκφράζεται μέσα από ένα καλό αστείο ή μέσα από μια συζήτηση οπότε είναι πολύ πιθανό να μην καταλάβεις καν την προσπάθεια.

Σκορπιός

Πολλοί θεωρούν ότι ένας Σκορπιός θα σου δείξει τρυφερότητα μέσα από τα φιλιά και τις αγκαλιές αλλά το ζώδιο αυτό γίνεται στοργικό όταν σε κοιτάει κατάματα και σε ρωτάει: «Τι συμβαίνει;». Αυτό συμβαίνει επειδή έχει μάθει να έρχεται πιο κοντά και να εκδηλώνει τα χάδια του στη συνέχεια μέσα από έναν τσακωμό. (Το λες και παράδοξο)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν νιώθει άνετα να εκδηλώνει τη τρυφερότητά του και θέλει πάντα να την εκφράζει με τους δικούς του όρους με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην γίνεται καν ορατή. Αδιαφορεί πολλές φορές για τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων και εκεί είναι που όλα γίνονται περίπλοκα!


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.