ΖΩΔΙΑ

Πώς η σημερινή ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει τα ερωτικά σου


JTeam

25 Οκτωβρίου 2022

Πώς η σημερινή ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει τα ερωτικά σου
Τις μεσημεριανές ώρες πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και φέρνει ανακατατάξεις

Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε, έχουμε εδώ και μια εβδομάδα που σε ενημερώνουμε για την σημερινή ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού. Όπως σου έχουμε ήδη αναφέρει, μια έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει από μια καθοριστική αλλαγή, μέχρι μια ενδοσκόπηση και αλλαγή πεποιθήσεων και αντιλήψεων. Πάντα μια έκλειψη δημιουργεί μια αναταραχή στην ατμόσφαιρα και επηρεάζει τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας δημιουργώντας αστάθειες. Οπότε χρειάζεται ειδικά σήμερα 25/10, λίγη παραπάνω προσοχή και έμφαση στο να βλέπουμε την ουσία των πραγμάτων, να είμαστε πιο υπομονετικοί με ό,τι συμβαίνει και να επιλέγουμε προσεκτικά με τι πορευόμαστε στο μέλλον. Επομένως είναι και οι εκλείψεις ιδιαίτερα σημαντικές για ξεκαθαρίσματα και οριστικές αλλαγές.

Πως όμως μια έκλειψη, επηρεάζει τα ερωτικά μας; Ποιοι είναι εκείνοι που θα δουν και πάλι τα ερωτικά τους, να έχουν μια ανανέωση και να ανοίγεται ένα νέο κομμάτι στην ζωή τους; Και ποιοι είναι εκείνοι που θα χρειαστεί να πούνε το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι;

Κριός

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό τα ερωτικά πάθη «ξυπνούν». Έχεις και πάλι την διάθεση να περάσεις καλά με μια/έναν σύντροφο, είτε νέα, είτε με την σχέση σου. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου, στον τομέα τον σχέσεων, χωρίς όμως απαραίτητα να σε απασχολεί κάτι μακροπρόθεσμό. Στο πρόγραμμα σου σήμερα κυρίαρχο ρόλο έχουν και τα οικονομικά σου, παρέα με τα ερωτικά.

Ταύρος

Η Ηλιακή Έκλειψη βρίσκεται απέναντι σου, στο ζώδιο του Σκορπιού και φέρει την ενέργεια της αλλαγής στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Βάζεις σε πρώτη γραμμή τις προσωπικές σου σχέσεις γενικότερα, και ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει πραγματικά και τι όχι. Είναι στιγμή ίσως να αναθεωρήσεις, να συνειδητοποιήσεις το που έχεις φτάσει και αναλόγως την περίπτωση, ίσως ήρθε η ώρα να πεις το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «αντίο», ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες.

Καρκίνος

Άκρως ερωτική η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, «ξυπνά» μέσα σου την ανάγκη για έναν έρωτα, φέρνοντας ίσως και την «υπόσχεση» για να τον συναντήσεις, ιδίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο 10ήμερο. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή, καθώς οι πολύ έντονες καταστάσεις, μπορεί να φέρουν και πολύ έντονα προβλήματα.

(Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζώδια, μάλλον θα ήταν καλύτερο να εστιάσουν γι' αυτήν την περίοδο σε άλλους τομείς, όπως της υγείας και τα επαγγελματικά, ή να αφοσιωθούν στον εαυτό τους, καθώς τα ερωτικά τους, είναι στιγμή να μπούνε λίγο στην άκρη).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.