ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο ναρκισσιστικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου


JTeam

8 Νοεμβρίου 2022

Τα 3 πιο ναρκισσιστικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου
Έχουν την τάση να ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και δεν το κρύβουν. Η σχέση μαζί τους, μάλλον θα ξεκινήσει υπέροχα και θα καταλήξει πολύ άσχημα.

To στοιχείο του ναρκισσσισμού μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα σε μια σχέση και αυτό γιατί κυριαρχεί ο εγωισμός και η έλλειψη ενσυναίσθησης. Είναι δύσκολες οι σχέσεις με νάρκισσους συντρόφους και τις περισσότερες φορές δεν λήγουν και τόσο απλά.

Φαίνεται όμως πως κάποιοι άνθρωποι έχουν τον ναρκισσισμό μέσα τους και τα 4 παρακάτω ζώδια έχουν την τάση να φέρονται ναρκισστικά και αυτό γιατί τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους, το προτρέπουν.

Ταύρος

Είναι ένα από τα πιο στιβαρά και σταθερά ζώδια. Δύσκολα κάτι του αποσπά την προσοχή και η αγάπη του προς την πολυτέλεια, τον κάνει να νομίζει πως δεν αξίζει τίποτα λιγότερο. Ωστόσο έχει αυτό το ζώδιο την αδυναμία του. Απαξ και νιώσει πως δεν θα χάσει τον χρόνο του, τότε ίσως και να ρίξει τις παρωπίδες του και στην συνέχεια μπορεί να επενδύσει συναισθηματικά. Φρόντισε όμως να ανέχεσαι τις επιδείξεις του και το κύρος που θέλει να προβάλει.

Παρθένος

Αυτό το ψυχαναγκαστικό ζώδιο θα μπορούσε να ήταν και ο ορισμός του σνομπ, αφού τίποτα δεν φτάνει την τελειότητα και την οργάνωση του. Είναι τελειομανείς και θεωρούν πως όλα οφείλουν να πάνε βάση με το πρόγραμμα τους. Το πιθανότερο είναι να σε βάλουν και σένα σε πρόγραμμα, αν τυχόν καταφέρεις να έρθεις κοντά μαζί τους. Σιχαίνονται την απρόβλεπτη συμπεριφορά και θέλουν τα πάντα να βρίσκονται στην εντέλεια. Το λες και πιεστικό.

Σκορπιός

Απαξ και τους πληγώσεις και ας είναι χωρίς να το θέλεις, τότε ετοιμάσου για εκδίκηση. Οι σκορπιοί ως ζώδια έχουν επίσης μια ναρκισσιστική τάση, μπορούν πολύ εύκολα να φερθούν τοξικά, να γίνουν μυστικοπαθείς απέναντι σου και να σου δείξουν υποτίμηση και σνομπ χαρακτήρα, μόνο και μόνο για να νιώσουν εκείνοι καλά με τον εαυτό τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.