ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που παίρνουν πάντα λάθος αποφάσεις


JTeam

9 Νοεμβρίου 2022

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που παίρνουν πάντα λάθος αποφάσεις
Παρορμητικά, επιπόλαια και απερίσκεπτα τα παρακάτω ζώδια, όταν πρόκειται να πάρουν αποφάσεις

Για κάποιους το να πάρουν μια απόφαση είναι το πιο εύκολο πράγμα. Για άλλους όχι, και αυτό γιατί την έχουν πατήσει αρκετές φορές. Υπάρχουν ζώδια τα οποία έχουν χαρακτηριστικά, που τους βοηθούν να σκεφτούν καλά όταν έρχεται η ώρα της απόφασης και να αξιολογήσουν καλύτερα τι είναι αυτό που πρέπει τελικά να κάνουν.

Από την άλλη υπάρχουν και εκείνα τα ζώδια, που όσο και αν θέλουν μια απόφαση να τους βγει σε καλό, δεν τα καταφέρνουν πάντα και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Ποιά είναι λοιπόν τα ζώδια, τα οποία έχουν την τάση να παίρνουν λανθασμένες και παρορμητικές αποφάσεις, τις οποίες στην συνέχεια (συνήθως) μετανιώνουν;

Κριός

Εσείς Κριοί είστε ένα κατεξοχήν απερίσκεπτο ζώδιο, ακόμη και όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις και αυτό γιατί σκέπτεστε και αποφασίζετε με παρορμητικότητα. Ένας Κριός πρώτα πράττει και μετά έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες. Είναι θερμόαιμος και αντιδραστικός. Γι’ αυτό κάνει και συνεχόμενα λάθος επιλογές. Και αυτό ισχύει τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή όσο και με την επαγγελματική.

Δίδυμος

Μπορεί ο Δίδυμος να είναι πανέξυπνος και πνευματώδης, ωστόσο είναι τόσο παρορμητικός στην ζωή του που κάνει συνεχώς λάθος επιλογές. Είναι επίσης ζώδιο που πολύ δύσκολα μπορεί να πάρει αποφάσεις, και συνήθως μπερδεύεται και δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά. Βέβαια, ένα ακόμα στοιχείο που τον καταστρέφει, είναι και το γεγονός ότι είναι αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και τις ικανότητές του, που σπάνια θα καθίσει να σκεφτεί σοβαρά και να αναλύσει μια κατάσταση πριν πάρει μια απόφαση. Επομένως οι παγίδες και οι λάθος αποφάσεις είναι μέρος της καθημερινότητας του.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι «φωτιά» στην ζωή του και παίρνει αποφάσεις στο λεπτό. Δεν σκέφτεται, δεν αναλύει και δεν τον νοιάζει κιόλας. Κάνει ό,τι του κατέβει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και από τη στιγμή που το θεωρεί σωστό, το στηρίζει με όλο του το είναι. Μέχρι βέβαια να αποδειχτεί ότι ήταν λάθος, να του έρθει ο… λογαριασμός με τα σπασμένα και μετά να καταλάβει τι έκανε. Δύσκολα τα παθήματα, του γίνονται μαθήματα και οι λάθος επιλογές του συνεχίζονται ξανά και ξανά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS