ΖΩΔΙΑ

Tρίγωνο Αφροδίτης με Σκορπιό και Ποσειδώνα: Σε ποια ζώδια έχουμε αλλαγές στα ερωτικά;


JTeam

10 Νοεμβρίου 2022

Tρίγωνο Αφροδίτης με Σκορπιό και Ποσειδώνα: Σε ποια ζώδια έχουμε αλλαγές στα ερωτικά;
Στο αστρολογικό τοπίο μπαίνει ο πλανήτης της Αφροδίτης από σήμερα, και φέρνει μια πιο τρυφερή όψη, δίνοντας την προσοχή στις σχέσεις

Η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιήθηκε στις 8/11 είναι ακόμη έντονη, ενώ πιθανό να νιώθετε μια στασιμότητα αλλά και μια απόγνωση, έχοντας πολλά πράγματα τα οποία αλλάζουν σταδιακά στις ζωές σας. Πέρα από το γεγονός πως θα χρειαστεί να βάλετε σε μια τάξη όσα εκκρεμούν και να κάνετε μια νέα αρχή, έχουμε και επιρροές στα συναισθηματικά από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Ο πλανήτης της Αφροδίτης έρχεται να φέρει μια πιο τρυφερή ματιά στα πράγματα, εστιάζει την προσοχή στις σχέσεις γενικότερα και φέρνει ενσυναίσθηση.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο στα ερωτικά τους, για τις επόμενες ημέρες;

Ταύρος

Ως ζώδιο με κυβερνήτη την Αφροδίτη, αυτό το τρίγωνο δεν μπορεί να σας αφήσει ανεπηρέαστους. Στο προσκήνιο έρχονται οι σχέσεις σας γενικότερα. Προσωπικές, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές, και φυσικά οικογενειακές. Οι σχέσεις σας λοιπόν χρειάζονται φροντίδα το επόμενα διάστημα, ειδικά αν τις είχατε παραμελήσει. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε ένα φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με ένα καλό σας συνεργάτη τα όνειρα και τους στόχους σας, βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα δημιουργικό σας πάθος.

Παρθένος

Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που είναι κυρίαρχη σήμερα, κάνει το μυαλό σας να περιπλανάται σε σχέσεις που μπορεί να μην ευδοκίμησαν στο παρελθόν ή σας έμειναν απωθημένο, ή σε συνεργασίες που είχαν όλα τα φόντα να επιτύχουν αλλά έμειναν μόνο στις υποσχέσεις. Συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια να σας αποσυντονίσουν και να σας ξυπνήσουν μνήμης από το παρελθόν. Μείνετε ωστόσο συντονισμένοι στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, καθώς δεν είναι ιδανική στιγμή για πράξεις και αποφάσεις.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για την ερωτική σας ζωή. Το αποψινό βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερώσετε χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να δείξετε τα συναισθήματα σας, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να κάνετε σχέδια μαζί του. Αποφύγετε να σας πιάσει η νοσταλγία για σχέσεις αδιέξοδες ή σχέσεις που δεν απέδωσαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS