ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Ποια ζώδια περιμένουν επιστροφή πρώην


JTeam

6 Ιανουαρίου 2023

Ανάδρομος Ερμής: Ποια ζώδια περιμένουν επιστροφή πρώην
pexels
Αν, όπως λέγεται, κάθε τέλος είναι και μία καινούρια αρχή, οι πρώτες μέρες του νέου έτους είναι η ιδανική ευκαιρία για μία επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς της ζωής μας και φυσικά στον ερωτικό.

Τι συμβαίνει όταν κυριολεκτικά στο παρά πέντε ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει πως το παρελθόν είναι ξανά εδώ; Από τις 29 Δεκεμβρίου έως και τις 18 Ιανουαρίου που θα διαρκέσει η αναδρομή του αναμένονται πολλές επαφές και επικοινωνίες με πρώην αγαπημένους, αλλά και επανασυνδέσεις. Σχέσεις που δεν έχουν κλείσει ακόμη τον κύκλο τους, ζευγάρια που για κάποιο λόγο το σύμπαν τα θέλει και πάλι μαζί, σύντροφοι που οι δεσμοί τους είναι «καρμικοί» θα έχουν την ευκαιρία να είναι και πάλι μαζί.

Όπως συμβαίνει πάντα με τα αστρολογικά φαινόμενα, με τον ανάδρομο Ερμή υπάρχουν κάποιοι που επηρεάζονται περισσότερο κι έτσι έχουν ιδιαίτερα αυξημένες πιθανότητες να ξανασμίξουν με το πρώην ταίρι τους.

Πρώτοι είναι οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί στις 14/01 και στις 17 /07 αντίστοιχα, αλλά και οι Τοξότες και οι Δίδυμοι με γενέθλια στις 28/11 και στις 27/05. Την ίδια εύνοια απολαμβάνουν και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 24ο μοίρα του Αιγόκερω ή του Καρκίνου, όπως επίσης και στην 6ο του Τοξότη ή των Διδύμων.

Δεύτεροι έρχονται οι Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι από 05/01 έως 07/01 και οι Καρκίνοι από 07/07 έως 09/07, αλλά και οι Τοξότες από 05/12 έως 06/12 και οι Δίδυμοι από 03/06 έως 05/06. Επίσης, όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 15ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Έξτρα μπόνους τύχης υπάρχει για όσους έχουν τον Ήλιο, τον Ωροσκόπο, την γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους κοντά στην 8ο μοίρα των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).