ΖΩΔΙΑ

Επεισοδιακή νέα εβδομάδα γι' αυτά τα 3 ζώδια - Ποιοι θα δυσκολευτούν;


JTeam

16 Ιανουαρίου 2023

Επεισοδιακή νέα εβδομάδα γι' αυτά τα 3 ζώδια - Ποιοι θα δυσκολευτούν;
Επιτέλους και πάλι ορθόδρομος ο πλανήτης Άρης, έχουμε όμως Σελήνη από τον Σκορπιό, η οποία δημιουργεί δύσκολες και απαιτητικές όψεις

Μπορεί ο πλανήτης Άρης να έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν είναι ακόμη η στιγμή που ησυχάζουμε και απολαμβάνουμε την καθημερινότητα. Ο ανάδρομος Ερμής θα εξακολουθήσει για λίγες ημέρες ακόμη να φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις, ωστόσο τα καλά νέα, είναι πως σύντομα και συγκεκριμένα έως και τις 18/01 θα έχει επανέλθει ορθόδρομος. Από την άλλη όμως η εβδομάδα μπαίνει μάλλον επεισοδιακά, καθώς σήμερα η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις, οι οποίες δημιουργούν απρόοπτα. Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τις όψεις αυτές:

Ταύρος

Πολύ πιθανό να νιώθετε την ανάγκη αλλαγής παραστάσεων, εικόνων, ιδεών, ενώ η ορθόδρομη πορεία του Ερμή μετά τις 18/01 θα σας την προσφέρει αβίαστα. Μέχρι τις 11/2, που θα παραμείνει ορθόδρομος στον Αιγόκερω, ο Ερμής θα βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να βρείτε την κατεύθυνση που θέλετε να στραφείτε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε θέματα σπουδών και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα σας στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία. Σε γενικότερες γραμμές όμως, είναι μια περίοδος που δεν χαρακτηρίζετε από σταθερότητα, γεγονός το οποίο θα σας προκαλέσει σύγχυση και στρες.

Λέων

Αν νιώθετε ανασφάλεια για κάποια σχέση ή συνεργασία, ή έχετε περισσότερο άγχος για το μέλλον της καριέρας σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας μη σας πιάνει τρέλα να ελέγξετε τα πράγματα, γιατί απλώς θα κάνει την ψυχολογία σας χειρότερη. Δεν είναι η στιγμή για να πιέσετε μια κατάσταση. Κυρίως γιατί δεν έχετε όλα τα δεδομένα καθαρά, ώστε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Αυτό που σίγουρα μπορείτε να ελέγξετε σε αυτή τη φάση είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση και με αυτή πρέπει να ασχοληθείτε για να έχετε κέρδος.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο φέρνει σε πρώτο πλάνο την προσωπική σας ζωή, τη συναισθηματική σας ασφάλεια, την οικογένεια, το σπίτι ως ακίνητο και την ακίνητη περιουσία σας. Είναι σημαντικό να μην πάρετε αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε σίγουρος. Δώστε για αρχή λίγο χρόνο στα πράγματα, μέχρι να νιώσετε περισσότερη σιγουριά και να πάρετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνετε από εδώ και στο εξής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS