ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που δίνουν κακή πρώτη εντύπωση


JTeam

17 Ιανουαρίου 2023

3 ζώδια που δίνουν κακή πρώτη εντύπωση
Είτε θέλουν να αρέσουν σε όλους με αποτέλεσμα να προσποιούνται, είτε ο ναρκισσισμός τους γίνεται εκνευριστικός

Η αλήθεια είναι πως λίγο - πολύ από τις πρώτες στιγμές καταλαβαίνουμε αν μας αρέσει κάποιος/α ή όχι. Ωστόσο πάντοτε χρειάζεται χρόνο γιατί οι πρώτες εντυπώσεις, δεν ανταποκρίνονται και εντελώς στην πραγματικότητα.
Υπάρχουν 3 ζώδια τα οποία πολύ εύκολα μπορούν να παρεξηγηθούν, καθώς από την προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν και να ακουστούν, μπορούν να φέρουν τους άλλους σε δύσκολη ή αμήχανη θέση:

Κριός

Με τον ανταγωνισμό να κυριαρχεί μέσα σου, θες από την πρώτη στιγμή να περάσεις το μήνυμα πως είσαι ο καλύτερος. Πάντα ψάχνεις τρόπο να εντυπωσιάσεις οποιονδήποτε συναντάς για πρώτη φορά και αυτό μερικές φορές μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμο για τις σχέσεις σου. Είσαι υπερβολικά επιθετική/ος κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον, με αποτέλεσμα να μην του αφήνεις ιδιαίτερα μεγάλο περιθώριο να νιώσει άνετα μαζί σου.

Λέων

Η υπέρμετρη αυτάρκεια ρέει μέσα σου και νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου, και ενώ όλα αυτά θα μπορούσαν να ήταν ιδιαίτερα θετικά, κάποιες φορές εκνευρίζουν και κάνουν τους άλλους να δημιουργούν μια όχι και τόσο καλή εντύπωση. Δεν μπορείς πάντα να περιμένεις από τους άλλους να μοιραστούν τον ενθουσιασμό που έχεις για τον εαυτό σου. Καλό θα ήταν επίσης να μπορείς να εκφράσεις ενδιαφέρον για το άτομο που συναντάς, καθώς δεν έχουν να κάνουν τα πάντα με εσένα.

Τοξότης

Η κοινωνική σου φύση σε κάνει να θέλεις να είσαι αρεστός σε όλους. Να τα πηγαίνεις καλά με όλους και να έχεις καλές σχέσεις, πάλι με όλους. Κάτι τέτοιο όμως, έστω και υποσυνείδητα μπορεί να σε οδηγήσει στο να υποκρίνεσαι και να προσποιείσαι ένα άτομο το οποίο δεν είσαι, μόνο και μόνο για να αρέσεις στους άλλους, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι κάπως ψεύτικος/η και να δημιουργείς μια τέτοια πρώτη εντύπωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS