ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα σταματήσουν ποτέ να σε κρίνουν


JTeam

23 Ιανουαρίου 2023

Αυτά τα 3 ζώδια δεν θα σταματήσουν ποτέ να σε κρίνουν
Οι λόγοι που οδηγούν τα 3 παρακάτω ζώδια, να γίνονται ιδιαίτερα επικριτικά προς τους άλλους

Το να μπορείς να καταλάβεις πως δεν βλέπουν όλοι τα πράγματα όπως εσύ και καθένας πορεύεται με διαφορετικές επιλογές, δεν είναι τελικά και τόσο απλή υπόθεση. Για ορισμένα ζώδια τουλάχιστον, η ενσυναίσθηση δεν υπάρχει έντονα στην προσωπικότητα τους και αντιθέτως, το μόνο εύκολο που μπορούν να κάνουν είναι να κρίνουν τις επιλογές σου.

Τα ζώδια που είναι πιο επικριτικά είναι τρία. Οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι (πόσο μάλλον αν αυτά τα ζώδια έχουν και τον πλανήτη Ερμή στο ζώδιο τους).

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι απόλυτα τελειομανείς και γνωστοί ως το πιο επικριτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Προσπαθούν πάντα να είναι σωστοί, κάτι που τους το κάνει εύκολο να ασκήσουν κριτική σε όσους δεν το κάνουν. Μια απλή παρατυπία ή ένα λάθος, είναι αρκετό για να σου ασκήσουν κριτική. Κυβερνούνται επίσης από τον Ερμή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ οξυδερκείς και αν έχουν την ευκαιρία να δείξουν ανώτεροι πνευματικά από εσένα, θα το κάνουν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, έναν πλανήτη που έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία. Τείνουν να είναι πιο συγκρατημένοι και περιμένουν πολλά από τους άλλους. Είναι πολύ καλοί στο να προσποιούνται και να κρύβουν τα πραγματικά τους συναισθήματά, επομένως δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς σκέφτονται. Ωστόσο επειδή οι Αιγόκεροι έχουν ψηλούς στόχους και τοίχους για κάθε τομέα της ζωής, είναι απίστευτα επιλεκτικοί, όταν πρόκειται για φιλικές ή ερωτικές σχέσεις. Αυτό, τους οδηγεί να κρίνουν τους ανθρώπους πριν τους αφήσουν καν να πλησιάσουν.

Υδροχόοι

Συνήθως είναι ένα ζώδιο το οποίο πάντοτε έχει να προτείνει κάτι φρέσκο, νέο και εναλλακτικό. Όμως, αν κάποιος διαφωνήσει μαζί σας, τότε πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να χαλάσουν και το να κρίνει μια διαφορετική από την δική του άποψη, είναι κάτι πολύ πιθανό να συμβεί. Μπορεί να κάνει τον άλλον να αισθανθεί λίγος και υποδεέστερος, μόνο και μόνο επειδή εξέφρασε κάποια αντίθετη άποψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS