ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν υπέροχα νέα αυτή την εβδομάδα


JTeam

6 Φεβρουαρίου 2023

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν υπέροχα νέα αυτή την εβδομάδα
Από τις 6 έως και τις 12 Φεβρουαρίου, οι πλανήτες αλλάζουν θέσεις και φέρνουν εύνοια

Μετά την δύσκολη και ιδιαίτερα συναισθηματική Πανσέληνο στον άξονα Λέων - Υδροχόου, ήρθε η στιγμή για κάποια ζώδια να δουν και πάλι την τύχη με το μέρος τους.

Στις 8/02 η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύες θα συναντήσει τον Ουρανό, πλανήτη της καινοτομίας και της έκπληξης, και αυτή ακριβώς η συνάντηση αναμένεται να φέρει ευχάριστα νέα και τύχη. Ειδικά αν περιμένεις νέα στον τομέα της δουλειάς και της καριέρας σου, μάλλον θα έχεις τις απαντήσεις που επιθυμείς.

Η Αφροδίτη όμως είναι και πλανήτης του έρωτα, ενώ η συνάντηση με τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανό να φέρει και νέες προοπτικές στο προσωπικό και ερωτικό κομμάτι.

Όλα αυτά όμως, ποια ακριβώς ζώδια θα επηρεάσουν πιο έντονα;

Ταύρος

Δεν αποκλείεται πολλά από τα όνειρα σας και κυρίως οι επαγγελματικές σας βλέψεις να γίνουν πραγματικότητα, ή τουλάχιστον να κάνουν ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση τους. O πλανήτης Ερμής θα ενωθεί με τον Ποσειδώνα σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο στις 6 Φεβρουαρίου, ενεργοποιώντας τον ένατο οίκο της αυτοανακάλυψης και τον 11ο οίκο των μελλοντικών οραμάτων. Ακόμη η Σελήνη, θα περάσει από τον 5ο οίκο σας, αυτόν της αγάπης, της ευχαρίστησης και της αυτοέκφρασης. Το πάθος θα είναι αυτό που θα σας καθοδηγεί γι’ αυτήν την εβδομάδα είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σας βήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σας στις 06/02 και έρχεται να φέρει σιγουριά και καλή σύνδεση είτε πρόκειται με σύντροφο είτε με συνεργάτες. Πατάτε καλά στα πόδια σας και αυτό σας βοηθά στην επικοινωνία, αλλά και στο να νιώσετε πως έχετε ουσιαστικές σχέσεις με τους γύρω σας. Ακόμη στις 08/02 έχουμε τη συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο τις απολαύσεις, την επιθυμία σας για κάτι νέο αλλά και την επιθυμία σας να επεκταθείτε και να προχωρήσετε παρακάτω. Στα θετικά αστρολογικά δρώμενα για εσάς, αυτή την εβδομάδα, έχουμε και την σύνοδο Ερμή με τον Πλούτωνα στις 10 Φεβρουαρίου, φέρνοντας ρομαντικό ενδιαφέρον και μια αποκαλυπτική συζήτηση που θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Η έντονη επιμονή σας αποδίδει καρπούς αυτή την εβδομάδα, οπότε μην παραβλέπετε την πρόοδό σας. Στις 6 Φεβρουαρίου, και ενώ ο Ερμής διανύει την πορεία του από το ζώδιό σας, θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα σε ένα διαισθητικό εξάγωνο. Είτε πρόκειται για μια σημαντική συνομιλία είτε για καρμική συνάντηση, κάποιος από τον στενό σας κύκλο θα μπορούσε να σας δείξει αφοσίωση και υποστήριξη την οποία χρειάζεστε. Ακόμη αν έχετε ενδιαφέρον για κάποιον, φροντίστε να αξιοποιήσετε το ψυχεδελικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που συμβαίνει στις 8 Φεβρουαρίου, καθώς ευνοεί ιδιαίτερα τη δημιουργία νέων δεσμών. Και αυτό γιατί "φωτίζεται" ο 5ος οίκος σας, της αγάπης και της δέσμευσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS