ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια με την περισσότερη αρνητική ενέργεια και γκρίνια


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2023

3 ζώδια με την περισσότερη αρνητική ενέργεια και γκρίνια
Γιατί το τελευταίο πράγμα που θες, είναι μια συνεχής γκρίνια και μουρμούρα στο αυτί σου

Είναι και εκείνα τα άτομα, τα οποία δεν θα νιώσουν ικανοποιημένοι με τίποτα. Δύσκολα θα νιώσουν γεμάτοι και αισιόδοξοι, ενώ το πιθανότερο είναι να καταφέρουν να κάνουν και τη δική σου ημέρα μίζερη, με όλα τα παράπονα τους. Δεν θα εστιάσουν στα θετικά- αλλά αντιθέτως σε όλα εκείνα που πρέπει να αλλάξουν, που πρέπει να βελτιωθούν, που πρέπει να είναι έτσι ή αλλιώς.

Η γκρίνια και η αρνητική τους ενέργεια, μπορεί τελικά να αποβεί μοιραία για τις σχέσεις τους και όταν το καταλαβαίνουν είναι αργά. Αλλά ακόμη και τότε όμως, θα κάνουν το δυσάρεστο γεγονός, ακόμη πιο δύσκολο. Μήπως έχεις κατά νου, έναν τέτοιο τύπο ατόμου και μήπως τυχαίνει να είναι Παρθένος, Σκορπιός ή Αιγόκερως στο ζώδιο ;

Παρθένος

Όταν είναι ένα ζώδιο το οποίο διαρκώς επιζητά την τελειότητα και την τάξη, πως να μην υπάρχει γκρίνια; Για έναν Παρθένο όλα οφείλουν να είναι τέλεια, το σπίτι, η δουλειά, η ψυχολογία τους, οι γύρω του. Συχνά είναι πολύ αυστηρός τόσο με τον ίδιο του τον εαυτό, όσο και με τους ανθρώπους που έχει κοντά του- κάτι τον οποίο τον οδηγεί συχνά σε κριτική και γκρίνια.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν σταματούν να ελέγχουν τον κόσμο γύρω τους. Και επειδή οι αισθήσεις τους είναι πάντα σε εγρήγορση, τους είναι δύσκολο να χαλαρώσουν ή να φαίνονται φιλικοί. Το ζώδιο αυτό βασίζεται στο ένστικτό του και είναι συχνά επιφυλακτικό. Πόσο μάλλον αν κάτι πάει στραβά ή τον πληγώσεις, η τοξικότητα και η αρνητική ενέργεια που μπορεί να σου βγάλει, αγγίζουν κόκκινο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο και αυτό πολλές φορές κάνει την κρίση του αυστηρή και τα λόγια του σκληρά. Αυτό βέβαια γίνεται, επειδή θέλει να βλέπει τα πράγματα ωμά και ρεαλιστικά. Ωστόσο, ο τρόπος που εκφράζει την άποψή του είναι τέτοιος που κάνει τους άλλους να «μπλοκάρουν», με αποτέλεσμα να μην νιώθουν άνετα με την παρουσία του. Αντιθέτως, νιώθουν πιεσμένοι και εισπράττουν όλη αυτή την αρνητικότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.