ΖΩΔΙΑ

«Κλείσιμο κύκλων» γι' αυτά τα 3 ζώδια εξαιτίας της συνόδου Ήλιου-Κρόνου


JTeam

16 Φεβρουαρίου 2023

«Κλείσιμο κύκλων» γι' αυτά τα 3 ζώδια εξαιτίας της συνόδου Ήλιου-Κρόνου
Σήμερα, Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, ο Ήλιος θα πραγματοποιήσει την ετήσια συνάντηση του με τον Κρόνο στον Υδροχόο, η οποία θα είναι και η τελευταία σε αυτό το ζώδιο μέχρι το 2050.

Η σημασία του Κρόνου είναι κομβική για τις ζωές μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Παραδοσιακά ο Κρόνος κυβερνά τις δομές, το γράμμα του νόμου, τις οριοθετήσεις, το καθήκον και τα πρόσωπα με εξουσία. Σχετίζεται επίσης με το φόβο και τους εφιάλτες.

Από σήμερα πραγματοποιεί την ετήσια συνάντηση του με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα ιδιαίτερα σημαντικό αστρολογικό γεγονός, αφού πρόκειται για την τελευταία συνάντηση σε αυτό το ζώδιο, μέχρι το 2050. Από τη μια πλευρά, μια τέτοια συνάντηση φέρνει ανάγκη για απομόνωση και αίσθηση μοναξιάς, προκλήσεις και σκληρές δοκιμασίες- και από την άλλη, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και ορισμένοι κύκλοι θα κλείσουν οριστικά.

Τι σημαίνει όμως αυτό πρακτικά για τα ζώδια, αλλά και ποια είναι εκείνα που επηρεάζονται περισσότερο από την συνάντηση αυτή;

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στις 16/02 στο ζώδιο σας θα σας επηρεάσει άμεσα, αφού σας φέρνει αντιμέτωπους με σκληρές συνειδητοποιήσεις και σας καλεί να πάρετε κάποιες πολύ κρίσιμες αποφάσεις. Οι ημέρες αυτές θα είναι αρκετά πιεστικές για εσάς αφού τα “πρέπει” θα συγκρουστούν με τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας. Επιπλέον, μπορεί να αισθανθείτε ότι είστε μόνοι σας και πως οι άλλοι όχι μόνο δεν μπορούν να μπουν στη θέση σας, αλλά σας βαραίνουν με τις απαιτήσεις τους. Όλα αυτά μπορεί να σας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα, αλλά και στην ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τον κύκλο σας, προκειμένου να αισθανθείτε και πάλι ελεύθερος και δημιουργικός.

Ταύρος

Η εστίαση για εσάς τους Ταύρους, έρχεται στο επαγγελματικό κομμάτι, φέρνοντας πίεση και σκληρές δοκιμασίες. Οι γύρω σας θα έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες από εσάς και καλείστε να αποδείξετε τις ικανότητες σας και την αξία σας. Μέσα σε αυτό το αγχωτικό κλίμα είναι πιθανό να συγκρουστείτε με πρόσωπα εξουσίας ή να βρεθείτε μπροστά σε σημαντικά διλήμματα που αφορούν την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε επιτέλους να βάλετε τα όρια σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να λήξετε μια συνεργασία που δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε ή δεν είναι κερδοφόρα για εσάς.

Λέων

Η τελευταία σύνοδος Ήλιου – Κρόνου για εσάς τους Λέοντες, αποτελεί μια δοκιμασία για τις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες μέσα στο γάμο σας ή στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι οι άλλοι έχουν υπερβολικά πολλές προσδοκίες από εσάς, γεγονός που σας δημιουργεί πίεση. Κάποιοι από εσάς θα αισθανθείτε την ανάγκη να απομονωθείτε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα αντιμετωπίσετε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από το ταίρι σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS