ΖΩΔΙΑ

Αστροέρωτες: Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί το κάθε ζώδιο


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2023

Αστροέρωτες: Σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί το κάθε ζώδιο
Πάμε να δούμε μαζί τα σημεία-κλειδιά για το κάθε ζώδιο, ώστε να το κατακτήσεις

Δεν ερωτεύονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Άλλα πράγματα ελκύουν ορισμένα άτομα και τα ίδια ακριβώς μπορεί να ξενερώνουν κάποιους άλλους. Μόνο που αυτά τα χαρακτηριστικά που μπορεί να αρέσουν ή όχι σε κάποιον, είναι σχεδόν ίδια σε κάθε ζώδιο.

Για παράδειγμα δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς, πως ένας Ταύρος χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια, κτητικότητα και σταθερότητα σε μια σχέση, για να νιώσει πλήρης και ικανοποιημένος. Αντίθετα κάτι τέτοιο δεν ισχύει για έναν Τοξότη, ο οποίος επιθυμεί ελευθερία στις σχέσεις του, περιπέτεια και σίγουρα όχι μονοτονία.

Σε όλα αυτά φυσικά, εμπλέκονται αρκετοί παράγοντες όπως οι ωροσκόποι, αλλά και η εμπειρία της ζωής. Ωστόσο χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν «κουμπιά» στο κάθε ζώδιο. Δηλαδή, σημεία και χαρακτηριστικά, τα οποία αν τα γνωρίσεις, μπορείς να τους κατακτήσεις και να τους συγκινήσεις πολύ πιο εύκολα και με σιγουριά.

Jenny.Gr

Πάμε να δούμε μαζί τα σημεία εκείνα, στα οποία το κάθε ζώδιο δεν μπορεί να αντισταθεί:

Κριός

Ένας Κριός όταν ερωτεύεται «πέφτει με τα μούτρα». Είναι ή όλα ή τίποτα. Γεγονός που σημαίνει πως θα αφοσιωθεί, αλλά θα περιμένει και αντάλλαγμα. Το κυνήγι είναι πάντοτε κάτι που τον εξιτάρει και τον κάνει να «κολλάει» σε κάτι που δεν έχει 100%. Αν έχεις ερωτευτεί Κριό, το σημαντικό είναι να μην του κάνεις να βαρεθούν και κυρίως να διατηρείς τις ισορροπίες που χρειάζεται, για να μη σε θεωρήσουν « ένα δεδομένο ταίρι».

Ταύρος

Αυτό το αισθησιακό ζώδιο, δυο πράγματα λατρεύει. Τη σταθερότητα και το σεξ. Μπορεί να έχουν μια σταθερή σχέση ή γάμο, αλλά ταυτόχρονα να αναζητούν ηδονή και σε άλλες σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως το επίκεντρο έρχεται στο σεξουαλικό κομμάτι, το οποίο αν καταφέρετε να το γεμίσετε με έντονες στιγμές, ηδονή και εκπλήξεις, δύσκολα θα πάει κάτι λάθος με έναν Ταύρο.

Δίδυμος

Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά μαζί τους. Μπορεί να μη κρατήσει για πάντα, αλλά η διασκέδαση είναι μέσα στο πρόγραμμα όταν είσαι με έναν Δίδυμο. Πως όμως θα καταφέρεις να τον κατακτήσεις πραγματικά και να τον κρατήσεις στη ζωή σου, εφόσον το θες; Ο Δίδυμος όπως και ο Κριός, βαριούνται εύκολα, επομένως όσα περισσότερα πράγματα κάνετε μαζί τα οποία φέρνουν ενθουσιασμό και καινοτομία, όλα θα βαίνουν καλώς. Ακόμη μπορείτε να στοχεύσετε και σε ουσιαστικές συζητήσεις, κάτι το οποίο λατρεύουν αυτά τα επικοινωνιακά ζώδια.

Καρκίνος

Τα δύσκολα με τον Καρκίνο είναι μέχρι να τον κάνετε πραγματικά δικό σας, μετά τα πράγματα είναι πιο απλά. Και πως θα το κάνετε αυτό; Το μόνο που χρειάζεται να κρατήσετε είναι η «εμπιστοσύνη» και η «ασφάλεια». Τα έχει και τα δύο τεράστια ανάγκη και δεν πρόκειται να μπει ποτέ σε μια μακρόχρονη σχέση αν νιώσει ότι δεν θα τα πάρει. Δείξτε του ότι τον έχετε ανάγκη και τον εμπιστεύεστε και εκείνος θα είναι δοσμένος σε εσάς.

Λέων

Οι Λέοντας αντιμετωπίζουν τον έρωτα ως ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου. Λίγο υπερβολικά, λίγο δραματικά- ίσως και πολύ. Στα Λιοντάρια αρέσει να δίνουν κυρίως, παρά να λαμβάνουν. Το θέμα είναι όμως, πως αν νιώσουν ότι δεν εκτιμάτε αυτά που σας προσφέρουν, το παιχνίδι είναι χαμένο. Θέλουν να νιώσουν μοναδικοί, να γνωρίζουν ότι σας προσφέρουν αξία και εσείς το εκτιμάται με το παραπάνω. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό, θα τους είναι αδιάφορο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι όπως και οι Δίδυμοι, οι εκπρόσωποι των δύο ζωδίων του Ερμή, τους κάνει έχουν την επικοινωνία και την εξερεύνηση πολύ υψηλά στη λίστα. Στην Παρθένο πρέπει να υπάρχει και εγκεφαλικό σεξ για να νιώθει πλήρης. Επομένως χρειάζεται να κατακτήσετε πρώτα το μυαλό του και ύστερα τα υπόλοιπα. Μη ξεχνάτε επίσης, πως είναι σημαντικό να τους αφήνετε να σας φροντίζουν, γιατί θέλουν πάντοτε να νιώθουν χρήσιμοι ακόμη και στον έρωτα.

Ζυγός

Η λέξη ισορροπία είναι αυτή που εκφράζει τους Ζυγούς και στον έρωτα, όπως και σε άλλες καταστάσεις στη ζωή τους. Είναι ανάγκη του Ζυγού όλα να κυλούν ήρεμα και αρμονικά στη σχέση του και να μοιράζεται τα πάντα. Το αγαπημένο του είναι οι συζητήσεις. Μπορεί να συζητάει με τις ώρες για όλα, ακόμη και για τη σχέση του και βέβαια είναι περισσότερο θεωρητικός από όσο φαντάζεστε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο διεγερτικό για έναν Ζυγό, από το να ξέρει πως μπορεί στη σχέση του να μοιράζεται τα πάντα από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

Σκορπιός

Υπάρχουν δυο τρόποι για να προσεγγίσεις όπως αναλογεί, έναν Σκορπιό. Είτε να προσπαθείς να διεγείρεις τη σεξουαλικότητα του ή τα συναισθήματα του. Χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες συναίσθημα, τρυφερότητα, επιβεβαίωση, στοργή και αγάπη. Το πιο σημαντικό για τους Σκορπιούς είναι να έχουν το πάνω χέρι, τον έλεγχο στη σχέση ή να θεωρούν ότι τον έχουν. Επίσης σε περίπτωση που καταλήξετε μαζί, να γνωρίζεται πως βγαίνοντας από μια σχέση με Σκορπιό, δεν θα είστε ο ίδιος/α.

Τοξότης

Αν ένας Τοξότης νιώθει ότι στη σχέση είναι ελεύθερος, να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να φύγει μόνος του. Άλλωστε, μπορεί να μην διαθέτει σταθερότητα στη ζωή του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν την αναζητά. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για έναν Τοξότη, είναι να του προσφέρετε την ελευθερία που χρειάζεται, (τόση όση όμως)- να μην τον καταπιέζετε και κυρίως να μην είστε απαιτητικοί μαζί του σε ότι αφορά τον έλεγχο (δεν τα λες και λίγα).

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το τρίτο κατά σειρά ζώδιο της γης, για το οποίο ο έρωτας και το σεξ είναι προτεραιότητα, αλλά δεν θα φτάσει ποτέ σε μια σταθερή και μόνιμη σχέση αν δεν υπάρχουν κι άλλα πράγματα πέρα από το πάθος. Ένας Αιγόκερως βάζει τον σεβασμό, το καθήκον, την οικογένεια, το στάτους, την κοινωνική θέση πάνω από όλα και φυσικά δεν πρόκειται να παρασυρθεί σε έναν γάμο εξαιτίας μόνο του πάθους. Αν του προσφέρετε στάτους, αλλά και συγκράτηση, τότε οι πιθανότητες να καταλήξετε μαζί του είναι πολλές.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος βιώνει τον έρωτα περισσότερο ως εγκεφαλικό ερέθισμα, παρά ως συναίσθημα. Το να απευθύνεστε μόνο στην καρδιά του, προσπερνώντας το μυαλό του, είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος που μπορείτε να κάνετε, αν ενδιαφέρεστε να κάνετε σχέση μαζί του/της. Μη περιμένετε σπουδαία τρυφερότητα από εκείνον και κυρίως μη του στερήσετε την ελευθερία του. Το σημαντικό για έναν Υδροχόο είναι να τους προκαλείτε. Προκαλέστε τους ή ακόμη καλύτερα προσπαθήστε να είστε και εσείς κάπως απρόβλεπτοι και ανεξάρτητοι. Με λίγα λόγια πείτε όχι σε βαριές συναισθηματικές εξάρσεις και λουλούδια.

Ιχθύες

Είναι δύσκολο να ορίσεις έναν Ιχθύ. Είτε είναι αυτοί που κάπως έχουν απαρνηθεί την ευαίσθητη και τρυφερή φύση τους και φαίνονται προς τα έξω πιο σκληροί είτε είναι εντελώς παθητικοί και ψάχνουν να βρουν έναν δυνατό σύντροφο, που θα τους στηρίζει ή θα εξαρτούν την επιβίωση τους από αυτόν. Ως ζώδιο του νερού οι Ιχθύες έχουν τεράστια ανάγκη να πάρουν και να δώσουν αγάπη, γι’ αυτό και σπάνια θα τους δείτε μόνους τους. Για τους Ιχθύς αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι το στιλ και η ατμόσφαιρα, πώς θα αποπλανήσουν ή θα αποπλανηθούν- θέλουν να τους φτιάξετε ένα ρομαντικό περιβάλλον και να τους δημιουργήσετε ένα μυστήριο γύρω από σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.