ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια μπορούν να διοργανώνουν τα καλύτερα πάρτι που έχεις πάει ποτέ


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2023

Αυτά τα 3 ζώδια μπορούν να διοργανώνουν τα καλύτερα πάρτι που έχεις πάει ποτέ
Για να ξέρουμε σε ποιο να πάμε

To να κάνεις ένα πάρτι είναι μια απλή υπόθεση. Το να είναι επιτυχημένο όμως, είναι μια άλλη υπόθεση. Πολλές φορές έχει τύχει να βρεθούμε σε βαρετά πάρτι και να αναρωτιόμαστε γιατί χάσαμε έστω και λίγο από αυτόν τον πολύτιμο ύπνο μας ή άλλες φορές να μην θέλουμε να φύγουμε ούτε με αίτηση. Η χειρότερη πάντως περίπτωση, είναι να χάνεις παρτάρα και να μην το ξέρεις καν.

Μπορεί λοιπόν να μην μπορείς να προβλέψεις πως θα πάει ένα πάρτι, όμως μπορείς να βρεις τι ζώδιο είναι αυτός/η που τον διοργανώνει και να πράξεις αναλόγως.

Αν ο διοργανωτής του πάρτι είναι ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε καλύτερα να μην το χάσεις, γιατί αυτά τα ζώδια έχουν ταλέντο στο να δημιουργούν πετυχημένα και fun πάρτι.

Η/ο καλύτερος/η hostess & host πάρτι, είναι οι εξής:

Καρκίνος


Ένας Καρκίνος γνωρίζει καλά πως να δημιουργεί ατμόσφαιρα. Μη ξεχνάς πως είναι ζώδιο που λειτουργεί με το συναίσθημα στα πάντα και αυτό σημαίνει πως μπορεί να φτιάξει την πιο cozy ατμόσφαιρα, στην οποία ο κάθε καλεσμένος θα μπορέσει να νιώσει άνετα και ασφαλής να είναι ο πραγματικός του εαυτός. Έχει επίσης έντονη ενσυναίσθηση, γεγονός που τον κάνει να νοιάζεται τόσο πολύ για τους άλλους, που το μόνο που θα θέλει, είναι απλώς να τους δει να περνάνε καλά. Τέλος, στους Καρκίνους, δεν αρέσει καθόλου να είναι το επίκεντρο της προσοχής σε έναν χώρο, οπότε θα κάνουν τα πάντα για να εστιάσουν στους καλεσμένους και στην «περιποίηση» τους.

Jenny.Gr

Παρθένος

Αν δεν μπορεί ένας Παρθένος να οργανώσει το πιο τέλειο πάρτι, τότε ποιός; Αυτά τα οργανωτικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου, θα φροντίσουν να έχουν τα πάντα στην εντέλεια. Δεν έχει σημασία πόσοι θα είναι καλεσμένοι, ή πόσο δύσκολη θα είναι η διοργάνωση του πάρτι, το σίγουρο είναι πως όλες οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά και ένας Παρθένος θα έχει φροντίσει κυριολεκτικά για τα πάντα.

Ζυγός

Ένας Ζυγός, θέλει την πολυτέλεια και την κομψότητα. Και αυτό σημαίνει πως δίνει τεράστια προσοχή στο μέρος στο οποίο βρίσκεται. Μπορεί να κάνει τους πάντες να νιώσουν άνετα και να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε κατάσταση. Λατρεύουν επίσης την κοινωνικότητα, την επικοινωνία και την επαφή με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, κάτι το οποίο τους οδηγεί στο να «σπάνε τον πάγο» και την αμηχανία. το σίγουρο είναι πως σε μια κοινωνική εκδήλωση ή πάρτι με έναν Ζυγό, δεν θα περάσεις άσχημα.

Have fun!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.