ΖΩΔΙΑ

Τι σημαίνει η ημέρα που γεννήθηκες σύμφωνα με την αστρολογία


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2023

Τι σημαίνει η ημέρα που γεννήθηκες σύμφωνα με την αστρολογία
Είσαι άραγε παιδί της Αφροδίτης; Του Δία ή μήπως της Σελήνης; Αλλά και τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητα σου;

Είναι γεγονός πως η αστρολογία έχει απαντήσεις για όλα. Γνωρίζαμε μέχρι τώρα, τι σημαίνουν οι οίκοι των ζωδίων, οι ωροσκόποι, η Σελήνη και όλα αυτά. (Αν δεν γνωρίζεις, μπορείς να βρεις όλα τα basics εδώ, για να καταλαβαίνεις και τι σου γίνεται).

Ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζαμε, είναι πως ακόμη και η ημέρα που γεννήθηκες, έχει να πει πολλά για την ύπαρξη σου, και την προσωπικότητα σου. Σύμφωνα λοιπόν με τους αστρολόγους, κάθε ημέρα της εβδομάδας, είναι «συνδεδεμένη» και με έναν πλανήτη. Άρα αυτό σημαίνει, ανάλογα με την ημέρα που γεννήθηκες, έχεις και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από τον εκάστοτε πλανήτη. Δηλαδή:

Κυριακή

Όσοι γεννιούνται Κυριακή θεωρούνται παιδιά του ήλιου. Αυτό σημαίνει πως είναι από τη φύση τους τολμηροί, δημιουργικοί και περήφανοι. Σύμφωνα με την αστρολογία, όσοι έρχονται στον κόσμο Κυριακή- δεν θέλουν μια συνηθισμένη ζωή και θα κάνουν τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι θα πραγματοποιήσουν τα πιο τρελά τους όνειρα.

Δευτέρα

Όσοι γεννιούνται Δευτέρα είναι παιδιά του φεγγαριού. Αστρολογικά, τα άτομα που γεννιούνται τη Δευτέρα θεωρούνται ευαίσθητα, μητρικά και προσαρμοστικά. Και επειδή λοιπόν ο κυρίαρχος πλανήτης όσων γεννιούνται Δευτέρα, είναι το φεγγάρι- αυτό σημαίνει ότι οι κύκλοι της σελήνης θα παίξουν τεράστιο ρόλο στη ζωή τους. Γι' αυτό μη προσπερνάς έτσι απλά τις Πανσελήνους.

Τρίτη

Εσείς της Τρίτης, είστε παιδιά του πλανήτη Άρη. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της δράσης και της επιθυμίας και του σεξ. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που γεννιούνται την Τρίτη έχουν μια φυσική ικανότητα να μάχονται και βρίσκουν τον δρόμο τους προς τη νίκη. Όσοι έρχονται στον κόσμο, την ημέρα της Τρίτης. σημαίνει πως είναι ενεργητικοί, γενναίοι και μερικές φορές λίγο απερίσκεπτοι. Έχουν μεγάλα όνειρα και θέλουν να είναι επιτυχημένοι, ανεξάρτητα από το κόστος.

Τετάρτη

Όσοι γεννιούνται Τετάρτη είναι παιδιά του Ερμή. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, της νόησης και των ταξιδιών. Επομένως, οι άνθρωποι που γεννιούνται την Τετάρτη είναι επικοινωνιακοί, πολύ λογικοί και κατά καιρούς επιπόλαιοι. Τα μωρά της Τετάρτης έχουν ένα μήνυμα να μοιραστούν με τον κόσμο επομένως είναι ανήσυχα και πάντα σε κίνηση.

Πέμπτη

Όσοι γεννήθηκαν την Πέμπτη είναι παιδιά του Δία. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της γενναιοδωρίας, της αισιοδοξίας και της επέκτασης. Εξαιτίας αυτού, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν την Πέμπτη είναι απίστευτα χαρούμενοι, θετικοί και έχουν εξαιρετική προοπτική. Δίνουν μεγάλη ενέργεια στους γύρω τους και ενθαρρύνουν όλους να δουν τα πράγματα από την ελπιδοφόρα σκοπιά τους.

Παρασκευή

Όσοι γεννιούνται την Παρασκευή είναι παιδιά της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων καθώς και της ομορφιάς. Στο ίδιο μήκος κύματος, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν την Παρασκευή είναι κοινωνικοί, στοργικοί και μερικές φορές λίγο ματαιόδοξοι και ανησυχούν υπερβολικά για το πώς τους αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Τα μωρά της Παρασκευής αναζητούν πάντα αγάπη και ομορφιά σε ό,τι κάνουν.

Σάββατο

Όσοι γεννιούνται Σάββατο είναι παιδιά του Κρόνου. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της σοφίας, της πειθαρχίας και του κάρμα. Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν το Σάββατο, δεν έχουν ποτέ τον πιο εύκολο δρόμο ζωής. Είναι γεμάτοι σοφία και επαγγελματισμό, ενώ επίσης διακρίνονται σε πειθαρχία και πολλές φορές σεμνότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.