ΖΩΔΙΑ

Σύμφωνα με τα άστρα αυτή είναι η χειρότερη ημερομηνία για να παντρευτείς και γιατί


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2023

Σύμφωνα με τα άστρα αυτή είναι η χειρότερη ημερομηνία για να παντρευτείς και γιατί
Εμείς οφείλουμε τουλάχιστον να σε προειδοποιήσουμε, για να είσαι λίγο παραπάνω σε εγρήγορση το συγκεκριμένο διάστημα μέσα στο 2023

Η ημέρα του γάμου είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Και παρότι μπορεί πολλά να πάνε λάθος, οφείλεις να την απολαύσεις και να τη ζήσεις στο έπακρο. Ακόμη και αν έχεις προγραμματίσει τα πάντα, και όλα δείχνουν υπέροχα και τέλεια, δύσκολα μπορείς να προβλέψεις κάθε μια αναποδιά. Όσο λιγότερες υπάρξουν, τόσο το καλύτερο.

Ωστόσο φαίνεται πως για ένα συγκεκριμένο διάστημα μέσα στο 2023, το διάστημα κατα το οποίο ο πλανήτης της Αφροδίτης θα βρίσκεται ανάδρομος, θα έχουμε αρκετές αναποδιές. Πόσο μάλλον σε θέματα που αφορούν δέσμευση, αποκαλύψεις, έρωτα, σχέσεις και γάμους.

Jenny.Gr

Η ανάδρομη πορεία ενός πλανήτη δεν φέρνει και την καλύτερη ενέργεια, πόσο μάλλον στα ζώδια που επηρεάζει πιο έντονα. Για παράδειγμα, τα σκηνικά που βλέπουμε σε ταινίες, όπου κατα τη διάρκεια τελετής, εμφανίζεται ξαφνικά ένας/μια πρώην και "κλέβει" τον έναν από τους δύο συντρόφους, σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν συμβεί κατα τη περίοδο ανάδρομης Αφροδίτης.

Και ενώ έχουν υπάρξει έτη στα οποία δεν έχουμε αναδρομή πορεία του πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς, δεν ισχύει το ίδιο και για το 2023.

Ποτέ λοιπόν θα είναι αναδρομή η Αφροδίτη. Σε ποιο ζώδιο, αλλά και τι ακριβώς πρέπει να προσέξουμε;

Με την Αφροδίτη ανάδρομη από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Λέοντα, όλο αυτό το χρονικό πλαίσιο δεν θα είναι και το καλύτερο για να δεσμευτείτε, καθώς πρόκειται για μια περίοδο αναθεωρήσεων και σκέψεων.

Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν απότομα στις 9 Αυγούστου, όταν η ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, προκαλώντας ανατροπές στις σχέσεις αλλά και αναπάντεχα (δυσάρεστα συμβάντα). Ως αποτέλεσμα αυτή θα είναι η χειρότερη ημέρα για να παντρευτεί κάποιος το 2023, αφού θα υπάρξουν απροσδόκητες αλλαγές τόσο στις σχέσεις όσο και τις συνεργασίες.

Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, όλοι καλούμαστε να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας και πού αυτές οδηγούν. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της επικρατεί αβεβαιότητα και αμφιβολία, γι’ αυτό και το χρονικό πλαίσιο από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, δεν είναι και το καταλληλότερο για δεσμεύσεις. Καθώς η Αφροδίτη συναντιέται με τον Ουρανό – τον πλανήτη της ανυπακοής – στις 9 Αυγούστου, τα θεμέλια των σχέσεων επηρεάζονται ακόμη περισσότερο και όχι θετικά.

Για μερικούς αυτό μπορεί να σημαίνει ανανέωση, αφύπνιση και θετική αναθεώρηση της σχέσης τους. Ενώ για άλλους μια αναδρομή πορεία, φέρνει και θέματα του παρελθόντος στην επιφάνεια, καθώς επίσης παρεξηγήσεις και όχι τόσο καλή επικοινωνία.

Τέλος να σημειωθεί πως η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης θα λάβει μέρος στον άξονα του Λέοντα. Επομένως, όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα ή έχουν πλανήτες που τους επηρεάζουν σε αυτό το ζώδιο, τότε σίγουρα θα παρατηρήσουν αναστάτωση και συγκρούσεις εκείνη την περίοδο. Το ίδιο και όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς προβλέπονται ανατροπές στις σχέσεις.