ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα ζώδια, η εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη. Καλή τύχη


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2023

Για αυτά τα ζώδια, η εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη. Καλή τύχη
Από Σελήνη στους Δίδυμους, έως αλλαγή στην πορεία του Κρόνου και του Πλούτωνα, έχουμε τα πάντα. Όσο καλά περάσατε, περάσατε - τίποτα δεν κρατά για πάντα

Οι πλανήτες έχουν πάρει τις θέσεις τους και, δυστυχώς, τα νέα για ορισμένα ζώδια, δεν είναι και τα καλύτερα - κυρίως σε θέματα συναισθηματισμού, πίεσης και αποφάσεων. Έχουμε μια πορεία του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ ο Κρόνος και ο Πλούτωνας φέρνουν αλλαγές και επηρεάζουν ορισμένα ζώδια έντονα και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλεόν, υπάρχει και μια Σελήνη στους Δίδυμους η οποία προχωρά στον Καρκίνο, και φέρνει τα συναισθήματα στην επιφάνεια, καθώς και έντονη νοσταλγία ή μοναξιά.

Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τα πλανητικά δρώμενα και χρειάζεται να δείξουν υπομονή και αντοχή ;

Ταύρος

Κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να αφήσεις ένα κομμάτι της ζωής σου στο παρελθόν. Μια παλιά σχέση ή μια φιλία, η οποία τελικά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελες. Παρότι που είσαι αποφασισμένος να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει, η Σελήνη στους Δίδυμους, επηρεάζει έντονα τα συναισθήματα σου, σε κάνει πιο ευάλωτο αλλά και νοσταλγικό, αναπολώντας στιγμές του παρελθόντος, οι οποίες δεν σε αφήνουν να εστιάσεις και να ζήσεις στο παρόν.

Σήμερα η Σελήνη προχωρά προς τους Καρκίνους, γεγονός που κάνει όλα τα παραπάνω ακόμη πιο έντονα, δυσκολεύοντας σας να προχωρήσετε. Την 1η Μαρτίου θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και ένα τετράγωνο του κυβερνήτη πλανήτη σας, δηλαδή της Αφροδίτης, η οποία συναντάται με τον Δία.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με έντονες ανησυχίες και σκέψεις, καθώς η Σελήνη στους Δίδυμους, αγγίζει τον 8ο οίκος σου, δηλαδή την οικειότητα που νιώθεις αλλά και την πνευματική σου κατάσταση. Μπορεί να σε απασχολούν προσωπικές συναλλαγές, ή ίσως με κάποιο άλλο σημαντικό άτομο, κάτι που δε σου αφήνει χρόνο για να ηρεμήσεις και να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Ακόμη θα υπάρξει συνάντηση Κρόνου και Ερμή στο ζώδιό σου (στις 2 Μαρτίου), γεγονός που θα επηρεάσει τον 4ο οίκο σου, δηλαδή τα οικογενειακά θέματα, τα οποία ενδεχομένως σε περιορίσουν.

Υδροχόος

Οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στην επιφάνεια, εξαιτίας της συνάντησης Άρη και Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Μπορεί να νιώσεις αβοήθητος, ή να έχεις εκρήξεις θυμού, ειδικά όταν επηρεαστεί η άνεση ή το πρόγραμμά σου. Ακόμη, προετοιμάσου καθώς ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου θα λάβει τέλος. Είναι ώρα για οριστικές αποφάσεις, καθώς Ερμής και Κρόνος συναντιούνται στο ζώδιό σου για τελευταία φορά, για τα επόμενα 30 χρόνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS