ΖΩΔΙΑ

Ακόμη και αν λείπετε αφόρητα σε αυτά τα 4 ζώδια, δεν θα σας το δείξουν


JTeam

1 Μαρτίου 2023

Ακόμη και αν λείπετε αφόρητα σε αυτά τα 4 ζώδια, δεν θα σας το δείξουν
Τα παρακάτω ζώδια, έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά, που τους κάνουν να κρατούν τα συναισθήματα για τον εαυτό τους και δύσκολα θα εξομολογηθούν τέτοια συναισθήματα

Καθένας διαχειρίζεται διαφορετικά το έντονο συναισθήματα του να σου λείπει κάποιος. Και ενώ το συναίσθημα αυτό σε οδηγεί στο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να εξομολογηθείς τα όσα νιώθεις, δεν ισχύει το ίδιο για όλους.

Σε ορισμένους, όσο και αν λείπεις δεν πρόκειται να στο δείξουν εύκολα, πόσο μάλλον να στο πουν. Τα παρακάτω ζώδια μάλιστα, έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά, που τους κάνουν να κρατούν τα συναισθήματα για τον εαυτό τους και δύσκολα θα εξομολογηθούν πως κάποιος τους λείπει ή πως τον θέλουν πίσω.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια ;

Κριός

Είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και ταυτόχρονα υπερβολικά περήφανος, επομένως μη περιμένετε να σας το πει ξεκάθαρα ότι του λείπετε ή πως αναζητά τη συντροφιά σας. Το πιθανότερο είναι να εκφράσει το συναίσθημα αυτό μέσω ζήλιας ή κτητικότητας.

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει τα συναισθήματα του. Τη μια μέρα μπορεί να σας δείξει ότι σας σκέφτεται και του λείπετε και την επόμενη να μην απαντάει καν, στα μηνύματα σας. Σε αυτή τη περίπτωση μην προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις, γιατί μάλλον θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Παρθένος

Μοιάζει άνετος, αλλά στην πραγματικότητα, καθώς είναι ιδιαίτερα επικριτικός με τον εαυτό του, θα διστάσει να παραδεχτεί μπροστά σας ότι τού λείπετε. Ίσως χρειαστεί να του το πείτε εσείς πρώτα για να τον βοηθήσετε να ανοιχτεί.

Σκορπιός

Ένας σκορπιός μπορεί να γίνει Ιδιαίτερα μυστικοπαθής, επομένως δεν θα σας το πει ξεκάθαρα, αλλά θα σας το δείξει μέσα από διάφορες χειρονομίες είτε πάθους, είτε ζήλιας. Μην απορήσετε, για παράδειγμα, αν εμφανιστεί ξαφνικά στο σπίτι σας σε άκυρες ώρες ή ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα χωρίς όμως να αναφέρετε στα συναισθήματα του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS