ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στον Μάρτιο


JTeam

2 Μαρτίου 2023

Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στον Μάρτιο
Pexels
Δεν φτιάχνεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά

Οι σχέσεις γίνονται πιο σοβαρές αυτό τον μήνα καθώς ο Κρόνος, ο πατέρας του χρόνου και το κάρμα, φεύγει από τον επαναστάτη Υδροχόο και εισέρχεται στα ρομαντικά νερά του Ιχθύ.

Ο Κρόνος φέρνει μαθήματα, δεσμεύσεις και σπάει ό,τι σας κρατάει πίσω από το να ζήσετε τη ζωή σας πιο συνειδητά.

Με την είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς θα υπάρξουν μαθήματα σχετικά με την ανιδιοτελή αγάπη και την πνευματικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι σχέσεις που δεν είναι υγιείς δε θα περάσουν το τεστ αυτής της περιόδου.

Αλλά υπάρχει και μια μεγάλη αλλαγή στην ενέργεια του Άρη από τον Ταύρο, η οποία θα σας κάνει πιο προσγειωμένους και ικανούς να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει.

Ακόμα και αν αρνείστε τα προβλήματα, αυτά δεν μπορούν να κρύβονται πλέον κάτω από το χαλί.

Όσο και αν θέλετε να αναπτυχθείτε χωρίς να έχετε καμία αλλαγή στη ζωή σας, αυτό δυστυχώς είναι αδύνατο. Όσο και αν θέλετε να αναβάλεται κάποιες αποφάσεις, το σύμπαν έρχεται και σας δείχνει πως τώρα είναι ώρα, αυτό τον μήνα.

Ποια είναι λοιπόν τα 4 ζώδια που θα ξε-ερωτευτούν και θα χωρίσουν μέσα στον Μάρτιο; Διαβάστε την παρακάτω λίστα:

Κριός

Αν δεν λήξατε την σχέση σας τον προηγούμενο μήνα, το μόνο που κάνετε είναι να «αγοράζετε» χρόνο μέχρι η αλήθεια να μην μπορεί να κρυφτεί άλλο αυτό τον μήνα. Αστρολογικά ο Μάρτιος για εσάς θα σας ωθήσει να πείτε την αλήθεια και να αναπτυχθείτε. Ο Ερμής και ο Κρόνος μπαίνουν στον Ιχθύ και φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που είχατε θάψει μέσα σας ή τα αγνοούσατε επίτηδες. Καλύτερα να αγκαλιάζουμε τα μαθήματα του Κρόνου νωρίς, διότι διαφορετικά μπορούν να γίνουν αρκετά επώδυνα.

Δίδυμοι

Αυτό τον μήνα το φόκους δεν είναι στην καρδιά, αλλά στο να ζήσετε τη ζωή σας όσο πιο έντονα μπορείτε. Αυτό περιλαμβάνει ταξίδια, νέες σπουδές, εξερεύνηση, θέματα καριέρας και ιδιαίτερα τους φίλους. Η σχέση σας δε θα είναι στο επίκεντρο και αυτό θα δημιουργήσει τριγμούς. Οι τριγμοί αυτοί χρειάζονται συζήτηση και εφόσον δεν σας αρέσουν καθόλου αυτές οι συζητήσεις, θα κάνετε αυτό που θέλετε και θα επωμιστείτε τις συνέπειες σε δεύτερο χρόνο. Εκεί θα χάσετε το παιχνίδι. Συζητήστε με τον σύντροφό σας, όσο και αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, διότι διαφορετικά η σχέση θα «σκάσει» όσο εσείς προσπαθείτε να ζήσετε τη ζωή σας όσο πιο έντονα μπορείτε.

Αιγόκερως

Είναι λες και το συμπαν σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις. Έχετε ό,τι χρειάζεστε αυτόν τον μήνα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά οι επιλογές σας δεν μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα το να μην αλλάξει κάτι στη ζωή σας. Αυτή η περίοδος τελείωσε. Πρέπει να καταλάβετε τι κάνει τη ζωή σας όμορφη και καλή και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το σύστημα «μέτρησης» της επιτυχίας που είχατε. Αυτό θα οδηγήσει σε αρκετούς καβγάδες με τη σχέση σας.

Καρκίνος

Έχετε αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο στο να φροντίζετε τους άλλους. Αυτή την περίοδο φροντίστε τον εαυτό σας. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρξει ρίξει στη σχέση, αλλά οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές. Όταν η σχέση βασίζεται σε κάποια συγκεκριμένα μοτίβα και κάποιος τα αλλάξει, τότε αλλάζει και όλος ο δεσμός. Αυτό μη σας κάνει ενοχικούς, διότι οι σταθερές και υγιείς σχέσεις βασίζονται στην κατανόηση. Οπότε αυτό τον μήνα το χειρότερο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε σε μια σχέση χωρίς κατανόηση, διότι φοβάστε το τι θα γίνει αν φύγετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS