ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στις 7/03: Φέρνει εντάσεις, πιέσεις και προβλήματα για αυτά τα 4 ζώδια


JTeam

6 Μαρτίου 2023

Πανσέληνος στις 7/03: Φέρνει εντάσεις, πιέσεις και προβλήματα για αυτά τα 4 ζώδια
Η νέα Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 7 Μαρτίου 2023 και δεν έρχεται με τις καλύτερες διαθέσεις

Είναι ένα φεγγάρι που σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τετράγωνο με τον παθιασμένο Άρη και τρίγωνο με τον πλανήτη των ξαφνικών καταστάσεων, τον Ουρανό. Όλα αυτά σημαίνουν πως είναι η στιγμή να προχωρήσουμε σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μας, και αυτό δεν θα γίνει με τον πιο εύκολο τρόπο.

Κάθε Πανσέληνος, είναι και μια νέα αρχή- ωστόσο το τέλος δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού οι αλλαγές που θα έρθουν θα σε αναγκάσουν να αποφασίσεις κάτι που ίσως αυτήν την στιγμή, να μη θέλεις. Εξαιτίας του Άρη μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, πίεση και ξεσπάσματα θυμού, κάνοντας την όλη κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη. Η Πανσέληνος συνήθως συνδέεται με ξεκαθαρίσματα και ολοκλήρωση, οπότε αυτό το διάστημα μπορεί να δούμε την αρχή του τέλους σε κάποια κατάσταση, είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική μας ζωή. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που θα δουν τις ισορροπίες τους να αλλάζουν, αλλά και πιθανώς να έχουν μια πολύ πιεσμένη και περίεργη φάση ;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναισθηματική φόρτιση, αποκαλύψεις, άγχος και πίεση φέρνει η Πανσέληνος που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιο σας και θα πρέπει να προσέξετε καλά τα λόγια σας για να μην πληγώσετε όσους αγαπάτε. Πιθανό να δείξετε παρορμητισμό και πιθανό να μη θέλετε να αφήσετε στο παρελθόν ένα επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα. Με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο όμως, ήρθε η ώρα να το κάνετε, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως οι εξελίξεις αλλάζουν με βίαιο τρόπο. Ενδεχομένως να προκύψουν ξαφνικά κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, ή να εμφανιστούν στην επιφάνεια προβλήματα που αγνοούσατε. Τόσο η Πανσέληνος και οι όψεις που σχηματίζει, όσο και ο Κρόνος που μπαίνει στους Ιχθύς την ίδια μέρα, ζητούν από εσάς να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τις καταστάσεις, να σκεφτείτε καλά το μέλλον, αλλά και ποιους επιθυμείτε δίπλα σας και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης Πανσέληνου και αυτό γιατί πραγματοποιείται στον άξονα σας. Ίσως προκληθεί σύγχυση, ίσως να έχετε τάσεις φυγής και πιο έντονο στρες. Όταν η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο μας είναι η στιγμή μέσα στον χρόνο που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για τον εαυτό μας και το μέλλον μας. Και αυτή είναι η δική σας στιγμή. Με αυτό το φεγγάρι θα σκέφτεστε συνεχώς και θα προβληματίζεστε για τα πάντα και ίσως φτάσετε στα όρια σας. Θα αναρωτιέστε αν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας, την εμφάνισή σας, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, τη συμπεριφορά σας, τα όρια που βάζετε, τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το θέμα όμως είναι πως όσο περισσότερο θα σκέφτεστε, τόσο περισσότερο θα μπερδεύεστε και θα πιέζεστε. Επίσης ο Άρης μπορεί να σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα, τα οποία ίσως είναι περιττά ή δεν οδηγήσουν κάπου- Επομένως δείξτε προσοχή και αναλογιστείτε καλά, πως θέλετε να πορευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος για εσάς τους Τοξότες, επηρεάζει κυρίως θέματα καριέρας, επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Επηρεάζει όμως και την οικογένεια. Από τη μία μπορεί να έχετε κάποιες ευκαιρίες να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να δείξετε σε όλους την αξία σας, να προοδεύσετε και να ενισχύσετε τη φήμη σας, αλλά από την άλλη, πιθανό να νιώσετε μπερδεμένοι και πιεσμένοι και ίσως απόμακροι από αυτούς που αγαπάτε. Μπορεί ακόμη να νιώσετε πως τίποτα δεν σας ικανοποιεί και πως η αλλαγή όσο και να μη θέλετε να την κάνετε, σε αυτή τη φάση της ζωής σας, ίσως να είναι μονόδρομος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, συμβαίνει ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σας και αυτό σημαίνει πως μπαίνουν στο μικροσκόπιο οι σχέσεις σας, ο γάμος, οι συνεργασίες, αλλά και η σχέση με τον εαυτό σας. Η πίεση θα είναι μεγάλη, καθώς το ζώδιο σας θα έχει και την επιρροή του Κρόνου, ο οποίος θα σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Ξεκινά μια περίοδος ωριμότητας για εσάς και θα χρειαστεί για κάποιο καιρό να αφήσετε πίσω όσα γνωρίζατε και να προχωρήσετε σε μια νέα φάση της ζωής σας, όπου τα λάθη και οι αυθορμητισμοί δεν θα είναι με το μέρος σας. Μην πέσετε στη παγίδα του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας και σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο και βάλετε πάλι μπροστά τις ανασφάλειες και το συναίσθημά σας. Αυτό το φεγγάρι θέλει αλλαγές και αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μην χάνετε τον χρόνο σας με ανούσιες καταστάσεις, οι αλλαγές, όσο και αν σας τρομάζουν και σας ξεβολεύουν, είναι μόνο για καλό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS