ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν πιο συχνά σεξ


JTeam

5 Μαρτίου 2023

Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν πιο συχνά σεξ
Pexels
Δείτε ποια ζώδια θέλουν να κάνουν σχεδόν καθημερινά σεξ

Φυσικά, το πόσο είναι κανείς ταιριαστός ρομαντικά και σεξουαλικά με κάποιον εξαρτάται από πολλά περισσότερα από απλά την αστρολογία -και είναι πολύ πιθανό να ταιριάξετε με κάποιον σε αυτόν τον τομέα ακόμα κι αν τα ζώδιά σας είναι ασύμβατα. Βέβαια, δεν βλάπτει να έχετε και μία ιδέα για το ποιο ζώδιο μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση στο κρεβάτι αλλά και πιο συχνή.

Δείτε παρακάτω τα 3 ζώδια που έχουν εμμονή με το σεξ:

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο που θέλει να κάνει συνέχεια σεξ καθώς αισθάνεται ότι το έχει ανάγκη. Συνηθίζει να κάνει πολλά one night stands καθώς το σεξ τον κάνει να είναι κυρίαρχος. Πιστεύει ότι ξέρει πώς να ικανοποιήσει το ταίρι του και ξέρει και πώς να το πετύχει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αναζητά τον ιδανικό σύντροφο και μάλιστα δίνουν τεράστια σημασία στο σεξ. Μπορεί να είναι αγαπησιάριδες και να απολαμβάνουν τις αγκαλιές αλλά αν στη σχέση τους νιώθουν ότι δεν είναι ποθητοί τότε απλά αποχωρούν. Όσο και να μην το δείχνουν το σεξ είναι μια προτεραιότητα για εκείνους και μάλιστα θέλουν να κάνουν σχεδόν κάθε μέρα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το απόλυτο σεξουαλικό ζώδιο και όσο και αν θέλουν μερικοί να το αμφισβητήσουν δεν μπορούν. Δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη και τον ερωτά τους στον/ στην συντροφό τους και αν είναι πολύ ερωτευμένοι είναι πιθανό να μην βγουν καθόλου από την κρεβατοκάμαρά τους. Εμείς σας ενημερώσαμε πάντως!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.