ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν σίγουρα μέσα στον Μάρτιο


JTeam

4 Μαρτίου 2023

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν σίγουρα μέσα στον Μάρτιο
Pexels/Dziana Hasanbekava
Είστε έτοιμοι για μεγάλες συγκινήσεις;

Αν δεν είναι ο Μάρτιος ο ιδανικός μήνας για να ερωτευτείς, τότε ποιος είναι; Με την Άνοιξη να έρχεται δειλά δειλά, τη μέρα να μεγαλώνει και τις αμυγδαλιές να ανθίζουν, κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Ταύρος

Δεν είναι μόνο ο Μάρτιος καλός για εσένα, αλλά και όλο το 2023. Στην αρχή αυτού του μήνα όμως, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα πάρεις καλά νέα και θα χορτάσεις φλερτ. Στις 22 του μήνα, μπαίνει η Αφροδίτη στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ετοιμαστείς για μεγάλα συναισθήματα.

Δίδυμοι

Αν έχεις γεννηθεί τέλος Μαίου, προβλέπεται ερωτική ανανέωση μέχρι τις 7 Μαρτίου. Μπορεί να μιλάμε ακόμα και για πρόταση γάμου. Μην χάσεις την ευκαιρία γιατί ο Ερμής σου φέρνει καλά μαντάτα.

Ιχθύς

Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και αυτό σημαίνει μόνο καλά πράγματα. Ο Μάρτιος σου προσφέρει ευκαιρίες να ξεφύγεις από τη ρουτίνα ενώ τώρα ξέρεις τι θες και θα το κατακτήσεις χωρίς εμπόδια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.