UPDATE #NOW

Μάρτιος στο Netflix με τις 6 σειρές που θα σε καθηλώσουν


Κλέλια Φατούρου

1 Μαρτίου 2023

Μάρτιος στο Netflix με τις 6 σειρές που θα σε καθηλώσουν
Οι καλύτερες σειρές του Μαρτίου

Ο Μάρτιος σηματοδοτεί την έναρξη της Άνοιξης και της αισιοδοξίας, ακόμα και όταν μάς είναι πολύ δύσκολο να τη βρούμε. Οι σειρές του Netflix έρχονται να μάς κρατήσουν παρέα, όπως και κάθε μήνα, με νέο υλικό. Στις κορυφαίες προτιμήσεις μας είναι το Wellmania της Celeste Barber και φυσικά, το δεύτερο μέρος του 4ου κύκλου του "You".

Next in Fashion: Σεζόν 2

Ο Ταν Φρανς και μια ειδική κριτική επιτροπή ξεκινούν έναν δεύτερο γύρο σκληρού ανταγωνισμού για να βρεθεί ο επόμενος trendsetter. Συμπαρουσιάστρια, η Τζίτζι Χαντίντ. Στις 3 Μαρτίου.

Εσύ: Σεζόν 4, Μέρος 2

Στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί. 9 Μαρτίου.

Outlast

Στην άγρια Αλάσκα, 16 επιβιωτιστές διαγωνίζονται για ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά αυτοί οι μοναχικοί τύποι πρέπει να σχηματίσουν ομάδες για να κερδίσουν. Στις 10 Μαρτίου.

Σκιές και Οστά: Σεζόν 2

Μετά την αναμέτρηση με τον Κίριγκαν, η Αλίνα και ο Μαλ βρίσκουν νέους συμμάχους, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με επώδυνα διλήμματα, καθώς αναζητούν μυθικούς ενισχυτές. 16 Μαρτίου.

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Σεζόν 4 (Νέα επεισόδια εβδομαδιαία | 24 Μαρτίου: Επεισόδια 1-5, 31 Μαρτίου: Επεισόδια 6-8)

Νέα σινγκλ άτομα, έτοιμα να προτιμήσουν τον έρωτα από την εμφάνιση, μπαίνουν στις κάψουλες για να φλερτάρουν, να ερωτευτούν και, αν είναι τυχερά, να παντρευτούν. Από τις 24 Μαρτίου.

Wellmania

Όταν ένα πρόβλημα υγείας αναγκάζει τη Λιβ να ξανασκεφτεί την κοσμοθεωρία της για τη ζωή, ξεκινά ένα ταξίδι ευεξίας για να γίνει καλά — ακόμα κι αν της στοιχίσει τη ζωή. 29 Μαρτίου.