ΖΩΔΙΑ

Ο λόγος που η σημερινή Πανσέληνος θα αλλάξει τη ζωή μας, θέλουμε δεν θέλουμε


JTeam

7 Μαρτίου 2023

Ο λόγος που η σημερινή Πανσέληνος θα αλλάξει τη ζωή μας, θέλουμε δεν θέλουμε
Πρόκειται για τη τελευταία χειμερινή Πανσέληνο της χειμερινής σεζόν, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα 7 Μαρτίου 2023, από τις 4:40 π.μ έως και αργά το απόγευμα

Σύμφωνα με τους αστρολόγους όμως, δεν πρόκειται για μια «απλή και τυχαία» Πανσέληνο, αλλά για μια που πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα όλων. Ναι, όλων των ζωδίων.

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα περίοδος, όπου θα χρειαστεί προσπάθεια για να ισορροπήσουμε συναίσθημα και λογική. Ένστικτα και γεγονότα. Ο Ήλιος που βρίσκεται στους Ιχθύες και η Σελήνη που εισέρχεται στους Παρθένους, μας ωθούν στο να έχουμε περισσότερη πίστη στους προσωπικούς μας στόχους, αλλά και να αναλύσουμε τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής μας.

Σε μια τέτοια αστρολογική φάση όμως, είναι αναμενόμενο να υπάρξουν μπερδέματα και δυσκολία στο να βρούμε το πραγματικό νόημα που θέλουμε να δώσουμε στην μετέπειτα πορεία μας. Ωστόσο στη συγκεκριμένη Πανσέληνο, είναι σημαντικό να «ακούσουμε» τα συναισθήματα μας και να τα αφήσουμε να μας καθοδηγήσουν.

Οι αστρολογικές εξελίξεις της Πανσελήνου, που θα αλλάξουν οριστικά τη μετέπειτα πορεία μας:

Πρώτον, η Πανσέληνος έχει στο τοπίο και τον πλανήτη της δράσης, τον Άρη, ο οποίος διέρχεται από το ζώδιο των Διδύμων. Έπειτα υπάρχει και ο Ουρανός, ο οποίος αυτή τη στιγμή περιφέρεται στο ζώδιο του Ταύρου. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συγκρούονται με τον Ήλιο και τη Σελήνη, μπορούμε να περιμένουμε εκρήξεις συναισθήματος ή και θυμού. Η παρουσία του Άρη μας κάνει πιο επιθυμητούς, αμυντικούς και με ισχυρή πυγμή. Ενώ ο Ουρανός ανοίγει τα μάτια μας σε καταστάσεις που δεν είχαμε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές που θα μας βγάλουν από τον λήθαργο και θα μας δώσουν το κίνητρο να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας για να αναζητήσουμε την αλλαγή που χρειαζόμαστε.

Jenny.Gr


Από την άλλη, ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τη Σελήνη, μόλις μπήκε στους Ιχθύς στις 2 Μαρτίου. Αυτό θα κάνει τα πράγματα να φαίνονται απίθανα. Τα συναισθήματα είναι ακανόνιστα. Το να κάνουμε μια παύση για να συλλογιστούμε πώς νιώθουμε είναι ζωτικής σημασίας. Αντί να βιάζεστε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει πραγματικά πως επιθυμεί να κινηθεί. Είναι σημαντικό να είμαστε μέσα στα συναισθήματά μας και να μην τα αρνούμαστε (ή τα συναισθήματα οποιουδήποτε άλλου) αυτή τη στιγμή.

Η ώρα να γιατρέψουμε τις πληγές μας έρχεται στις 12 Μαρτίου, όταν ο επεκτατικός Δίας και ο θεραπευτής Κένταυρος Χείρωνας ενώνονται.

Είναι στιγμή να αγκαλιάσουμε τις πνευματικές μας πεποιθήσεις, τη δημιουργικότητά μας και να τις χρησιμοποιήσουμε για να μας πάνε μπροστά. Αυτή η πλανητική μετατόπιση, που συμβαίνει την ίδια μέρα με την Πανσέληνο, μας βοηθά να τερματίσουμε τα συναισθήματα μας από την τροχιά του Κρόνου στον Υδροχόο. Δεδομένου ότι η Πανσέληνος φέρνει πολλές αλλαγές, είναι σημαντικό να αφήσετε τα προηγούμενα τραύματα στο παρελθόν. Επίσης χάρη στην ενέργεια των πλανητών, έχουμε την ικανότητα να χρησιμοποιήσουμε την εσωτερική μας δύναμη για να αποφύγουμε τον πόνο ή να αντιμετωπίσουμε τις σωματικές ασθένειες που αντιμετωπίζουμε.

Jenny.Gr


Ο Κρόνος μας θέλει να προχωρήσουμε μπροστά. Όταν ο Κρόνος ήταν στον Υδροχόο, κάναμε τη προσπάθεια για να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις μας και να δούμε αν μπορούσαμε να ενσωματώσουμε τις ίδιες έννοιες ή ανθρώπους στο μέλλον μας. Τώρα, ο Κρόνος μας προτρέπει να απελευθερωθούμε και να κολυμπήσουμε μακριά από τις ανατροπές του παρελθόντος και να προχωρήσουμε προς αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους. Η Πανσέληνος μας εκθέτει αυτές τις στιγμές, καθιστώντας μας εύκολο να αφεθούμε. Είναι καιρός να χρησιμοποιήσουμε τη σκληρή φύση μας προς όφελός μας.

Η Πανσέληνος φέρνει αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν για να προχωρήσουμε. Καθώς οι πλανήτες κινούνται προς τον νέο προορισμό τους, είμαστε σε θέση να δούμε τι μας εμποδίζει από το να εξελιχθούμε. Μόλις αποδεχτούμε και αγκαλιάσουμε αυτή την πραγματικότητα, μπορούμε να είμαστε σε ρυθμό με το σύμπαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.