ΖΩΔΙΑ

O Πλούτωνας αλλάζει θέση και μπαίνει στον Υδροχόο μέχρι το 2043 - Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια


JTeam

10 Μαρτίου 2023

O Πλούτωνας αλλάζει θέση και μπαίνει στον Υδροχόο μέχρι το 2043 - Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
Η τελευταία αλλαγή θέσης του Πλούτωνα ήταν το 2008

Τι και αν είναι ο πιο μικρός και ο πιο απομακρυσμένος πλανήτης από τους υπόλοιπους, όσοι γνωρίζουν από αστρολογία, ξέρουν πως ο Πλούτωνας όταν θυμηθεί να αλλάξει θέση, φέρνει ενέργεια και αλλαγές που επηρεάζουν τους πάντες. Συνήθως είναι ένας πλανήτης που δεν προχωρά σε πολλές αλλαγές θέσεων (τελευταία αλλαγή ήταν το 2008).

Ωστόσο σύμφωνα με την αστρολογία, έρχεται η στιγμή που ο Πλούτωνας ετοιμάζεται για την είσοδο του στον Υδροχόο την 23η Μαρτίου του 2023. Μάλιστα θα μείνει στη θέση αυτή για περίπου 20 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2043.

Πρόκειται για έναν πλανήτη που συμβολίζει το βάθος, το μυστήριο, αλλά και την ένταση. Επίσης συμβολίζει τη καταστροφή και την αναδημιουργία, το θάνατο και την αναγέννηση. Φέρνει κυρίως μια ενέργεια μεταμόρφωσης. Αφήνουμε ένα παλιό κομμάτι του εαυτού μας στο παρελθόν, και δημιουργούμε ένα νέο.

Ο συγκεκριμένος πλανήτης έχει να αλλάξει θέση από το 2008 όταν και έκανε την είσοδό του στον Αιγόκερω και τα καλά νέα είναι πως εξαιτίας του Πλούτωνα, θα έχουμε λιγότερες ανάδρομες πορείες των άλλων πλανητών. Κάθε ζώδιο αναμένεται να επηρεαστεί από αυτή τη μεγάλη αστρολογική αλλαγή, ενώ ο κομβικός ρόλος του Υδροχόου, συμβολίζει τη νόηση, την πρωτοτυπία, τις θεωρίες και τις επιστήμες, αλλά και τις νέες γνώσεις.

Αυτή η ενέργεια θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, τα οποία αναμένεται να δουν αλλαγές στη ζωή τους, κυρίως σε επίπεδο προσωπικό, αλλά και πνευματικό. Είναι η στιγμή να αφήσουμε πίσω αντιλήψεις που μας περιορίζουν και να στραφούμε προς την εξέλιξη της προσωπικότητας μας, με τρόπους που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Θα δούμε στο μέλλον και αναλυτικά πως κάθε ζώδιο επηρεάζεται από την αλλαγή αυτή- ωστόσο το σίγουρο είναι πως όλα τα ζώδια τα περιμένει μια εποχή όπου θα «ανοίξουν ορίζοντες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS