ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που λατρεύουν το σεξ σε τοξικές σχέσεις


JTeam

11 Μαρτίου 2023

3 ζώδια που λατρεύουν το σεξ σε τοξικές σχέσεις
Μια παρεξήγηση, ένας τσακωμός και μια ένταση, η οποία τελικά εκτονώνεται στο σεξουαλικό κομμάτι

Είναι πολύ οι λόγοι (δυστυχώς) που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον να μείνει σε μια τοξική σχέση. Και ένας από αυτούς είναι και το σεξ. Οι θεωρίες πως η σεξουαλική πράξη σε τοξικές σχέσεις, είναι πιο «ιδιαίτερη» είναι πολλές, και αρκετοί επιβεβαιώνουν πως οι συχνοί τσακωμοί και οι εντάσεις, οδηγούν σε εκτόνωση του ζευγαριού στο σεξουαλικό κομμάτι.

Φυσικά και πρόκειται για μια αρκετά «πολύπλοκη και προβληματική» φάση, ενώ φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κακοποιητικές σχέσεις. Αλλά σε εκείνες που τείνουν να σου εξαντλούν την ενέργεια, με μπόλικο δράμα, υπερανάλυση, παρεξηγήσεις και τελικά εκτόνωση. Ορισμένα ζώδια όμως, φαίνεται πως έχουν αυτό το μοτίβο στη φύση τους, αφού η σεξουαλική πράξη, είναι συνδεδεμένη με μια μυστηριώδης και τοξική σχέση.

Ποια ζώδια είναι λοιπόν αυτά, που έχουν πιο έντονη μια τέτοια τάση ;

Σκορπιός

Είναι ένα ζώδιο το οποίο «τρέφεται» από δράμα και μυστήριο. Όσο πιο «σκοτεινή» είναι μια ατμόσφαιρα και μια σχέση, τόσο πιο πολύ τον ιντριγκάρει. Οι Σκορπιοί επίσης έχουν έντονη σεξουαλικότητα, και παρά το γεγονός πως δεν δημιουργούν εύκολα συναισθήματα, συνήθως το έντονο σεξ, μπορεί να είναι αρκετό για να τους κρατήσει σε μια σχέση, την οποία φυσικά και θα προσπαθήσουν και εκείνοι να χειραγωγήσουν.

Καρκίνος

Αυτό το τόσο συναισθηματικό ζώδιο, μπορεί να δώσει εξ' αρχής τα πάντα στον σύντροφο του, ακόμη και αν είναι ο λάθος σύντροφος. Είναι εύκολο για έναν καρκίνο να βρεθεί σε μια δυσλειτουργική και τοξική σχέση, αφού όταν ερωτεύεται αφήνει ολότελα τα συναισθήματα του να τον κυριεύσουν, ενώ το σεξ είναι πάντοτε για εκείνον μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία στην οποία επενδύει σημαντικά. Ακόμη και αν δεν παίρνει αυτό που θέλει.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι τόσο σταθεροί που μπορούν να υπομείνουν τα πάντα για να μην χάσουν αυτό που έχουν. Έχοντας παράλληλα, ως κυβερνήτη την Αφροδίτη, αυτό τους κάνει ένα ιδιαίτερο αισθησιακό ζώδιο, για τα οποία το σεξ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική τους ζωή. Αυτά τα δυο χαρακτηριστικά, μπορούν εύκολα να οδηγήσουν έναν Ταύρο να παραμείνει σε μια τοξική σχέση, εφόσον το σεξουαλικό κομμάτι είναι ενεργό, όπως και αν είναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.