ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Άρη και Ποσειδώνα: 'Ερχονται συγχύσεις και μπερδέματα γι' αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

13 Μαρτίου 2023

Τετράγωνο Άρη και Ποσειδώνα: 'Ερχονται συγχύσεις και μπερδέματα γι' αυτά τα 3 ζώδια
Μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα περιμένει τα συγκεκριμένα ζώδια

Μια ακόμη περίεργη και κάπως δύσκολη εβδομάδα ξεδιπλώνεται, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα 3 παρακάτω ζώδια, και αυτό γιατί έχουμε ένα τελευταίο τετράγωνο μεταξύ του πλανήτη Άρη από το ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αστρολογικό γεγονός, το οποίο θέλει προσοχή και καλή διαχείριση, καθώς οι ημέρες θα χαρακτηριστούν από έντονα μπερδέματα και αναποφασιστικότητα. Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για οριστικές αποφάσεις, αλλά και ρίσκα, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Εξαιτίας της έντονης ενέργειας από τον Άρη, είναι επίσης πολύ πιθανοί οι τσακωμοί, αλλά και οι ξαφνικές εντάσεις, οι οποίες θα χρειαστούν προσοχή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται πιο έντονα από τα αστρολογικά γεγονότα:

Δίδυμοι

Είστε αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την όψη, αφού ο Άρης από το ζώδιο σας σχηματίζει αυτό το δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Εντάσεις, σύγχυση αλλά και μπερδέματα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν από το πουθενά, ενώ θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα να διαχειριστείτε το θυμό σας, αλλά και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να αναβάλλεται τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, μέχρι να υπάρξει μια «καλύτερη» και πιο καθαρή οπτική στα πράγματα. Γι' αυτό το διάστημα επιλέξτε να είστε ξεκάθαροι με τους γύρω σας και να μην πάρετε επάνω σας, άλλες υποχρεώσεις. Ακόμη, έχετε το νου σας σε θέματα εξαπάτησης και εμπιστοσύνης.

Παρθένοι

Για εσάς τους Παρθένους, η έντονη επιρροή αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας. Αν μια φράση θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη φάση για εσάς, αυτή θα ήταν η «αυταπάτη». Αν έχει εμφανιστεί ένα άτομο τον τελευταίο καιρό στον επαγγελματικό σας χώρο, καλό θα ήταν να παραμείνετε προσγειωμένοι και να μην ενθουσιαστείτε, καθώς θα νιώσετε απογοήτευση. Ακόμη, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, όπως επίσης και να πάρετε αποφάσεις. Είναι σημαντικό να αφήσετε τον ψυχαναγκασμό σας στην άκρη, και να μην περιμένετε την τελειότητα από τους γύρω σας. Δεν είναι ιδανική στιγμή για να έχετε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε, επομένως δείξτε κατανόηση.

Τοξότες

Δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των αναγκών σου, αυτό το διάστημα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συμπεριφορά σου. Χάνεις το μέτρο με τη νευρικότητα που δείχνεις και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα επηρεάσουν σημαντικά οι σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Προσοχή σε λάθος κινήσεις που μπορεί να έχουν κόστος για τη σχέση σου καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι πραγματικά σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, δώσε τον κατάλληλο χρόνο όμως, για να δεις αν πραγματικά είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Ιχθύες

Πρόκειται για μια ακόμη όψη, η οποία σας επηρεάζει έντονα. Ο Ποσειδώνας, είναι κυβερνήτης σας και αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε πιεσμένοι, αλλά και σε κακή συναισθηματική κατάσταση εξαιτίας του Άρη. Εντάσεις και μπερδέματα με το κοντινό σας περιβάλλον είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα των ημερών- ενώ είναι σημαντικό να έχετε χαμηλές προσδοκίες για την υπόλοιπη εβδομάδα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι το να είστε επιφυλακτικοί και να βάλετε τα κατάλληλα όρια σε όσους σας ασκούν περαιτέρω πίεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS