ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στον έρωτα και τις σχέσεις από την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο


JTeam

17 Μαρτίου 2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στον έρωτα και τις σχέσεις από την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο
Για ποια ζώδια ξεκαθαρίζει το τοπίο τους στα ερωτικά και τις σχέσεις;

Σήμερα 17/03 ο πλανήτης της Αφροδίτης, του έρωτα, των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών- περνά στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο και κυβερνά. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί μια γλυκιά και όμορφη ατμόσφαιρα και μας υπενθυμίζει ότι ο έρωτας βιώνεται με όλες τις αισθήσεις. Στον Ταύρο, η Αφροδίτη θα μείνει μέχρι και τις 14 Απριλίου, οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε για όσο κρατήσει την εύνοια που μας φέρνει.

Ωστόσο δεν αναμένεται να έχουν όλα τα ζώδια επιρροή από την Αφροδίτη. Κάποια θα εξακολουθήσουν να έχουν πιέσεις και εντάσεις, καθώς το αστρολογικό τοπίο, εξακολουθεί να παραμένει έντονο και δύσκολο. Οι πιέσεις και οι δυσκολίες αφορούν κυρίως τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Στα καλά νέα ωστόσο, τα παρακάτω ζώδια, μπορούν επιτέλους να δουν τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο:

Ταύρος

Φυσικά και έχεις την πρωτιά, καθώς στο ζώδιο σου βρίσκεται πλέον ο κυβερνήτης πλανήτης σου. Από σήμερα που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σου μπαίνεις σε μία «χρυσή εποχή» για τα αισθηματικά, όπου πολλές από τις προσδοκίες σου θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα. Η σχέση σου μπαίνει σε ένα καλό στάδιο, ενώ αν δεν είσαι ελεύθερος/η, είσαι στην κατάλληλη περίοδο για φλερτ και ερωτικές γνωριμίες. Μέχρι και τις 11/4 θα έχεις την ανάγκη να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα νιώσεις την επιθυμία να περάσεις όμορφα, να χαλαρώσεις και να πεις ναι, σε απολαύσεις κάθε είδους.

Σκορπιός

Μπαίνεις σε ένα από τα καλύτερα διαστήματα της χρονιάς για τα αισθηματικά σου, όπου σταδιακά ανοίγεται ο ορίζοντας για την βελτίωση μίας σχέσης που θα έχει μία καλή και σταθερή προοπτική. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, αναμένεται να σου χαρίσει τις πιο όμορφες ερωτικές στιγμές. Θα μπορείς πολύ πιο εύκολα τώρα να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και θα υπάρχει μια αμοιβαία διάθεση να ακούσει και να κατανοήσει ο ένας τον άλλον, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μια σχέση.

Αιγόκερως

Πέρα από την Αφροδίτη που βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό για σένα ζώδιο, έχεις και την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Αυτό σημαίνει πως οι έντονοι συναισθηματισμοί, ή συναισθήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια, θα δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου και να καταλάβεις που ανήκει η καρδιά σου. Η σημερινή μέρα μάλιστα, είναι ιδανική για να φέρει ικανοποιήσεις, φλερτ και την δυνατότητα να προσεγγίσεις το άτομο που επιθυμείς και να περάσεις μαζί του όμορφες στιγμές, που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS