ΖΩΔΙΑ

Τι κοκτέιλ είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

27 Μαρτίου 2023

Τι κοκτέιλ είσαι, σύμφωνα με το ζώδιό σου
pexels
Είσαι άραγε Mojito, Cosmopolitan ή Margarita;

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλό κοκτέιλ; Η αγαπημένη λέξη έρχεται από τον 18ο αιώνα και αρχικά σήμαινε κομμένη ουρά «κοκ τεϊλ», όρος που αρχικά χρησιμοποιούνταν για τα μη καθαρόαιμα άλογα που τους έκοβαν την ουρά για να αναγνωρίζονται και αργότερα στα άλογα που έτρεχαν σε αγώνες.

Αν λατρεύεις κι εσύ να πίνεις κοκτέιλ σε κάθε σου έξοδο, τα άστρα μπορούν να σου πουν ποιο είσαι με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Bloody Mary

Αν είσαι Κριός, τότε σε μια άλλη ζωή θα ήσουν ένα Bloody Mary. Τα άστρα μάλλον έπεσαν μέσα αφού είναι από εκείνα τα κοκτέιλ που παραγγέλνεις πιο συχνά στις εξόδους σου.

Ταύρος

Mojito

Το χρώμα σου αγαπητέ Ταύρε, είναι το πράσινο και οι γεύσεις σου «φωνάζουν» Mojito. Σε μια παραλία, στα σοκάκια ενός νησιού, οπουδήποτε αρκεί να είναι ή να σου θυμίζει καλοκαίρι.

Δίδυμοι

Cosmopolitan

Αγαπήθηκε πολύ στο Sex and the City, κι αν ανήκεις στο πιο επικοινωνιακό ζώδιο, δεν μπορείς να φανταστείς οποιαδήποτε έξοδό σου χωρίς τη συντροφιά του.

Καρκίνος

Margarita

Εφευρέθηκε στο El Paso το 1942 από τον bartender Pancho Morales και έχει κατακτήσει δικαίως τους Καρκίνους αφού τα συστατικά της μοιάζουν πολύ με τον χαρακτήρα τους.

Λέων

French 75

Η ονομασία του μας γυρνά πίσω στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα, το γαλλικό κοκτέιλ με βάση τη σαμπάνια είναι από τα πιο αγαπημένα σου, αγαπητέ Λέοντα και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αν κρίνουμε από την αθεράπευτα ρομαντική σου φύση

Παρθένος

Whiskey Sour

Σχεδόν από τις αρχές του 1860, το Whiskey Sour ήταν από τις πρώτες επιλογές των Αμερικάνων και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλύτερο κοκτέιλ από αυτό για σένα, αγαπητέ Παρθένε.

Ζυγός

Mint Julep

Αν υπήρχε ένα κοκτέιλ με την υπογραφή του χαρακτήρα σου, θα λέγαμε πως είναι αυτό, αγαπητέ Ζυγέ καθώς είναι μια έκρηξη αγάπης και δραματικότητας.

Σκορπιός

Long Island Iced Tea

Εφευρέθηκε την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και αφού πρόκειται για κάτι που ξεκίνησε ως απαγορευμένο, σίγουρα είναι αγαπημένο σου, αγαπητέ και μυστικοπαθή Σκορπιέ.

Τοξότης

White Russian

Το έχουμε συνδέσει με την ταινία «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι» και θα έλεγε κανείς πως είναι ένα κοκτέιλ που θυμίζει αρκετά milkshake κι έχει κάτι από το πνεύμα ενός Τοξότη.

Αιγόκερως

Old Fashioned

Ποιο είναι το κλασικότερο cocktail που υπάρχει; Το Old Fashioned και μάλλον δημιουργήθηκε για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε που προτιμάς να το πίνεις σε κάθε σου έξοδο, είτε μετά τη δουλειά είτε στο πρώτο ραντεβού είτε σε μια καθιερωμένη συνάντηση.

Υδροχόος

Vodka Martini

Έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο "cool" και "clean" κοκτέιλ κι όχι άδικα ενώ αντιπροσωπεύει πλήρως αυτό που είσαι, αγαπημένε Υδροχόε.

Ιχθείς

Mai Tai

Το πνεύμα και η ιδιοσυγκρασία σου ταιριάζουν απόλυτα με το Mai Tai, αγαπητέ Ιχθύ οπότε καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορείς να το αποχωριστείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.