ΖΩΔΙΑ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους - 3 ζώδια που θα έχουν εύνοια στα ερωτικά και οικονομικά το επόμενο διάστημα


JTeam

10 Απριλίου 2023

Η Αφροδίτη στους Διδύμους - 3 ζώδια που θα έχουν εύνοια στα ερωτικά και οικονομικά το επόμενο διάστημα
Ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς, στο επικοινωνιακό και «παιχνιδιάρικο» ζώδιο των Διδύμων

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το σταθερό ζώδιο του Ταύρου και προχωρά προς τους Διδύμους, όπου θα μείνει εκεί μέχρι και τις 7/05. Όσο βρισκόταν στον Ταύρο, έφερε κυρίως χαλάρωση, ξεκούραση, αλλά και καλοπέραση, ενώ προχωρώντας στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, το ενδιαφέρον θα εστιάσει στα οικονομικά οφέλη και στις ερωτικές σχέσεις.

Από αύριο, 11/04/2023 ξεκινά μια ευχάριστη περίοδος, γεμάτη με νέα φλερτ, επικοινωνία, διάθεση για γνωριμίες, αλλά και πειραματισμό. Το επόμενο διάστημα θα νιώσουμε περισσότερο την ανάγκη να εκφραστούμε, να μοιραστούμε, αλλά και να έρθουμε πιο κοντά με άτομα που μας ενδιαφέρουν.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο από την είσοδο της Αφροδίτης, στους Διδύμους;

Δίδυμοι

Πάνω ακριβώς στην περίοδο που το χρειαζόσασταν περισσότερο από καθετί άλλο- η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και του χρήματος, θα περάσει στο ζώδιο σας στις 11/04 δημιουργώντας πολύ πιο θετικές όψεις στο περιβάλλον σας. Ο συγκεκριμένος πλανήτης, σας βοηθήσει να βελτιώσετε κάθε είδους σχέσεις και να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία σε καταστάσεις που μπορεί να σας είχαν ζορίσει. Αν είχατε απομακρυνθεί ή ψυχρανθεί με το ταίρι σας ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, τώρα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά, να λύσετε τις διαφορές σας και να προχωρήσετε πιο αρμονικά. Εκμεταλλευτείτε αυτό το ευχάριστο διάστημα, γιατί στη συνέχεια με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, τα πράγματα δυσκολεύουν και πάλι.

Λέων

Η Αφροδίτη περνάει στον 11ο σας οίκο και στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα είστε πολύ πιο εξωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες και γενικώς να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία έχετε κοινή ιδεολογία, αντιλήψεις και όραμα για τη ζωή. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω ή να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

Υδροχόος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων από τις 11/04 ενεργοποιεί τον 5ο σας οίκο που σχετίζεται με τον έρωτα, το φλερτ, τη δημιουργία και την καλοπέραση. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να απολαύσετε τον έρωτα στο έπακρο και δεν θα υποχωρήσετε εύκολα εάν δεν ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Είναι βέβαια γεγονός ότι θα καταφέρετε να πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα χωρίς να προσπαθήσετε πολύ, αφού αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας κάνει να λάμψετε, να ξεχωρίσετε και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS