ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο «άσχημο» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

12 Απριλίου 2023

Αυτό είναι το πιο «άσχημο» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Pexels
Ομολογουμένως κάθε ζώδιο έχει και από αρνητικά στοιχεία, τα οποία καλό θα ήταν να έχει κατά νου και να βελτιώσει, αν επιθυμεί να κάνει τη ζωή του και τις σχέσεις του, καλύτερες

Μεταξύ μας δεν αρέσει σου όλους να αντιμετωπίζουν την αλήθεια τους, ωστόσο όπως όλοι έχουμε θετικά και ευχάριστα στοιχεία στην προσωπικότητα μας, έτσι έχουμε και τα «όχι τόσο δυνατά μας σημεία». Για παράδειγμα κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει ότι ένας Σκορπιός θα μπορούσε να γίνει απίστευτα ζηλιάρης και απόμακρος. Ή πως ένας Παρθένος θα μπορούσε να περάσει όλη του την ημέρα κρίνοντας του άλλους. Ομολογουμένως κάθε ζώδιο έχει και από αρνητικά στοιχεία, τα οποία καλό θα ήταν να έχει κατά νου και να βελτιώσει, αν επιθυμεί να κάνει τη ζωή του και τις σχέσεις του, καλύτερες:

Κριός

Οι Κριοί μπορούν να φερθούν πάρα πολύ ανώριμα όταν τα πράγματα στη ζωή τους δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελαν. Η συμπεριφορά τους χαρακτηρίζεται ως «ανώριμη» πολλές φορές, ενώ δύσκολα μπορούν να αποδεχτούν ότι κάποιες φορές στη ζωή, θα χάσουν.

Ταύρος

Είναι γνωστό πως οι Ταύροι λατρεύουν τις απολαύσεις και την πολυτέλεια. Και αυτό σημαίνει πως προτεραιότητα τους θα έχουν τα χρήματα, και τα αντικείμενα. Χαρακτηρίζονται ως «υλιστές» και πολλές φορές θα τους δεις να έχουν εμμονή με την εξωτερική τους εμφάνιση.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν γίνει συνώνυμο της διπροσωπίας και όχι άδικα. Είναι η φύση τους τέτοια, να έχουν «πολλούς εαυτούς» και ανάλογα τις περιστάσεις να αναδείξουν και κάτι διαφορετικό. Όχι απαραίτητα αρνητικό, αλλά σίγουρα σε δυσκολεύει στο να τους εμπιστευτείς και να νιώσεις ασφάλεια.

Καρκίνοι

Είμαι σίγουρη πως θυμάσαι το meme της Κim Kardashian που έκλαιγε, κερδίζοντας το τίτλο του «ugly crying meme». Αυτός ο τίτλος δικαιωματικά ανήκει και στους Καρκίνους, αφού μπορούν να πάρουν την πιο άσχημη έκραση, όταν κλαίνε (και ομολογουμένως οι Καρκίνοι κλαίνε συχνά).

Λέων

Λέων και εγωισμός πάνε μαζί. Θέλουν την προσοχή, να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να κάνουν τους πάντες να μιλούν για εκείνους. Σε βαθμό που πραγματικά μπορεί να είναι εκνευριστικό, ειδικά αν κάνεις το λάθος και τους αγνοήσεις.

Παρθένος

Κρίνουν τα πάντα. Από συμπεριφορές, εμφανίσεις, μέχρι και στιγμές. Οι Παρθένοι έχουν τόσο υψηλά στάνταρ, που θεωρούν όλους τους άλλους κατώτερους.

Ζυγός

Σε γενικές γραμμές μπορείς εύκολα να συμβαδίσεις με έναν Ζυγό, ωστόσο τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό- έχουν εμμονή με την εκπλήρωση των επιθυμιών τους. Θα θελήσουν να καλύψουν κάθε τους επιθυμία, ακόμη και αν πρόκειται να παραγγείλουν γλυκό στις 3 το πρωί.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι τόσο «κρύοι» όσο ο πάγος. Συν έχουν έντονα συναισθήματα ζήλειας και εκδίκησης. Θέλεις και άλλα αρνητικά στοιχεία ;

Τοξότες

Ναι οι Τοξότες είναι αλαζόνες, όσο και να μην το περίμενες. Μπορούν εύκολα να βγάλουν ναρκισσιστικές συμπεριφορές και να χειραγωγήσουν τους γύρω τους, μόνο προς όφελος τους.

Αιγόκερως

Χωρίς πολλά λόγια και εξηγήσεις, ένας Αιγόκερως είναι απίστευτα snob, πόσο μάλλον στο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Υδροχόοι

Οι Υδροχόοι μπορούν να γίνουν τόσο περίεργοι σε βαθμό που να σου προκαλέσουν την απόλυτη αμηχανία. Είναι απλά άβολη η κατάσταση ορισμένες φορές μαζί τους.

Ιχθύς

Το να είσαι στον κόσμο σου, ίσως και να μην μας αφορά. Όταν όμως δεν μπορείς καν να συννενοηθείς με έναν Ιχθύ, τα πράγματα γίνονται όντως εκνευριστικά και δύσκολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS