ΖΩΔΙΑ

O πρώτος ανάδρομος Ερμής για το 2023 πλησιάζει- Ποια θα είναι η επιρροή του


JTeam

13 Απριλίου 2023

O πρώτος ανάδρομος Ερμής για το 2023 πλησιάζει- Ποια θα είναι η επιρροή του
pexels
Θα φέρει τα πάνω- κάτω στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά, και φυσικά πολλούς προβληματισμούς

Κι εκεί που λέγαμε πως έχουμε απαλλαγεί από την παρουσία του, ο πρώτος Ανάδρομος Ερμής για το 2023 είναι γεγονός αφού στις 21 Απριλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των ταξιδιών, θα σταθεί ανάδρομος στο σταθερό ζώδιο της γης, τον Ταύρο.

Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει μια περίοδος βαθιάς σκέψης, αναθεωρήσεων, επαναξιολογήσεων και προβληματισμών σχεδόν σε όλα τα ζώδια. Ο ανάδρομος Ερμής είναι μια στιγμή για να ξανασκεφτείς πράγματα για τα οποία δεν είχες καμία σιγουριά, προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα το πώς θα ήθελες να προχωρήσεις.

Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται ανάδρομα μέσα από τον Ταύρο, μπορεί να μην φανεί εύκολη πορεία. Φρόντισε να επεξεργάζεσαι καλά τα δεδομένα πριν πάρεις αποφάσεις και ζύγισε κάθε τομέα όσοκαλύτερα μπορείς πριν προχωρήσεις σε κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου.

Ο Ανάδρομος Ερμής θα φέρει άλλωστε ξαφνικές αλλαγές και αναταράξεις στη ζωή σου, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να είναι ανάδρομος στις 15 Μαΐου. Tα προσωπικά και τα επαγγελματικά θέλουν μεγάλη προσοχή αυτό το διάστημα ενώ μερικά χαρακτηριστικά του ανάδρομου Ερμή είναι οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, τα λάθη και η παραπληροφόρηση.

Αν δεν κάνεις ποτέ εκείνο το ταξίδι που προγραμματίζεις εδώ και καιρό, να ξέρεις ότι θα είναι συνέπεια του ανάδρομου. Προετοιμάσου λοιπόν για κάθε ενδεχόμενο και η επιρροή του δεν θα κρατήσει αιώνια. Λίγο πριν το καλοκαίρι, θα έχεις αποδεσμευτεί από την παρουσία του.

-->