ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη και Κρόνος φέρνουν προβλήματα σχέσεων και οικονομικών γι' αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

14 Απριλίου 2023

Αφροδίτη και Κρόνος φέρνουν προβλήματα σχέσεων και οικονομικών γι' αυτά τα 3 ζώδια
Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και να μη παρασυρθείτε σε σημαντικές οικονομικές κινήσεις

Μπορεί να είχαμε τις προηγούμενες ημέρες μια από τις πιο ευνοϊκές και τυχερές ημέρες στην αστρολογία, μιας και ο πλανήτης της Αφροδίτης ήρθε σε σύνοδο με τον Διά, ωστόσο το τοπίο για τις επόμενες ημέρες αλλάζει φέρνοντας προβλήματα και εντάσεις σε θέματα σχέσεων και οικονομικών.

Η Μεγάλη Παρασκευή αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, η οποία θέλει ιδιαίτερη προσοχή και αποφυγή εντάσεων. Σύμμαχος σας θα είναι η αυτοσυγκράτηση, ενώ τα 3 παρακάτω ζώδια, θα χρειαστεί να είναι ακόμη πιο προσεκτικά προκειμένου να αποφύγουν οικονομικά αδιέξοδα και προβλήματα στις σχέσεις τους:

Ταύρος

Ίσως να νιώσετε απομονωμένοι και πως βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Πιθανό να νοσταλγήσετε το παρελθόν και να σας κυριεύσουν έντονα συναισθήματα, τα οποία με δυσκολία θα διαχειριστείτε. Την σημερινή ημέρα, η επιρροή του Κρόνου, θα φέρει προβλήματα και στα οικονομικά σας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να αποφύγετε ρίσκα, ή να επιχειρήσετε κάποια σημαντική οικονομική επένδυση.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στον Αιγόκερω και θα σας κάνει λίγο πιο ανήσυχους για θέματα που σχετίζονται ίσως με τη δουλειά, αλλά και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ανάγκες. Πιθανώς μάλιστα να έρχονται σε κόντρα όλα αυτά με τις πραγματικές σας επιθυμίες. Ακόμη ωθεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία, μια όψη που πολλές φορές οδηγεί σε υπερβολές ή υποσχέσεις που μπορεί να δώσετε πάνω στον ενθουσιασμό σας και μετά να μην τηρήσετε όπως πρέπει.

Σκορπιός

Και εσείς οφείλετε να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς θα υπάρχει μια τάση για υπερβολές, την οποία στη συνέχεια θα μετανιώσετε. Προσπαθήσετε να κρατήσετε σε έλεγχο τα οικονομικά σας και να μη παρασυρθείτε σε πολυέξοδες κινήσεις. Ακόμη η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω, γεγονός που για εσάς σήμαίνει ότι θα εστιάσετε και σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS