ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα έχουν ερωτικές επανασυνδέσεις τις επόμενες ημέρες εξαιτίας του Ανάδρομου Ερμή


JTeam

19 Απριλίου 2023

3 ζώδια που θα έχουν ερωτικές επανασυνδέσεις τις επόμενες ημέρες εξαιτίας του Ανάδρομου Ερμή
Από τις 21 Απριλίου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος σε ζώδιο που αφορά την αγάπη και τη συντροφικότητα

Ο πρώτος Ανάδρομος Ερμής για το 2023 είναι γεγονός αφού στις 21 Απριλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των ταξιδιών, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο σταθερό ζώδιο της γης, τον Ταύρο.

Εκεί θα παραμείνει έως και τις 15 Μαΐου, ωστόσο η επιρροή του έχει ήδη γίνει αισθητή. Οι ανάδρομες πορείες των πλανητών είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, καθώς φέρνουν καθυστερήσεις, προβλήματα ή άτομα από το παρελθόν, αναθεωρήσεις και εντάσεις. Με λίγα λόγια είναι μια περίοδος, όπου πέρα από καθημερινά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια, το παρελθόν αρχίζει να σε απασχολεί πιο έντονα από ποτέ.

Και σε αυτήν την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο κυβερνάται από τον πλανήτη της Αφροδίτης, το ενδιαφέρον θα εστιάσει στα αισθηματικά. Γι' αυτό και αν έχεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν να σε απασχολεί έντονα, το πιθανότερο είναι να μπεις στη διαδικασία να το αναζητήσεις και πάλι.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτήν την ανάδρομη πορεία του Ερμή και επομένως είναι πιθανό να έχουν ξανά επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος;

Ταύρος

Μπορεί όταν παίρνεις κάποιες αποφάσεις να είσαι ακλόνητος και τίποτα να μη μπορεί να σου αλλάξει γνώμη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Για εσένα Ταύρε, το προηγούμενο διάστημα ήταν μια περίοδος αναθεώρησης. Μια περίοδος εξέλιξης, αλλά και εστίασης στα οικονομικά και επαγγελματικά σου. Έχοντας πλέον αναθεωρήσει πολλά και έχοντας καταλάβει τα λάθη σου και έχοντας πάρει τα μαθήματα σου, είναι πολύ πιθανό να εστιάσεις και πάλι στα αισθηματικά και να αναζητήσεις εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, που ακόμη δεν έχεις ξεπεράσει.

Σκορπιός

Είναι ιδιαίτερα δύσκολο για έναν Σκορπιό να αναζητήσει ξανά ένα άτομο του παρελθόντος. Ωστόσο αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή, φαίνεται πως θα έχει έντονη επιρροή και στο ζώδιο σου και αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τον πλανήτη του Ουρανού, μπορεί να φέρει αναπάντεχες εκπλήξεις και συναντήσεις. Είτε εσύ με διακριτικότητα, είτε ένα άτομο που είχες στο παρελθόν σχέση, μπορεί να σε πλησιάσει και πάλι το επόμενο διάστημα.

Αιγόκερως

Από τη μια έχεις μια ιδιαίτερα ευνοϊκή σύνοδο, η οποία αφορά την Σελήνη και τον πλανήτη Δία. Αυτή θα σου φέρει ενθουσιασμό, χαρά αλλά και εύνοια. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή όμως από την άλλη, έρχεται να επηρεάσει κυρίως ζητήματα επικοινωνίας, αλλά και να σε βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν νιώθεις πως δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις, καλύτερα να δώσεις χρόνο μέχρι τις 15 Μαΐου, όπου ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Ωστόσο για το επόμενο διάστημα, το πιθανότερο είναι να έρθεις ξανά με ζητήματα του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS