ΖΩΔΙΑ

H εποχή του Ταύρου είναι εδώ κι έρχεται να ταρακουνήσει τη ζωή σου (για καλό)


JTeam

21 Απριλίου 2023

H εποχή του Ταύρου είναι εδώ κι έρχεται να ταρακουνήσει τη ζωή σου (για καλό)
pexels
Ετοιμάσου για πολύ πάθος και ανανέωση

Η εποχή του Κριού (ευτυχώς) μάς αποχαιρετά και μια ολοκαίνουρια εποχή στον Ταύρο είναι εδώ για να μας διδάξει πολλά. Έρχεται μαζί με τον ενθουσιασμό της Άνοιξης και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Μαΐου.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο γλυκό, γοητευτικό, χαρισματικό, προσγειωμένο και λατρεύει να βάζει την πολυτέλεια στη ζωή του. Επιλέγει πάντα την αγάπη και αποφεύγει κάθε διαμάχη. Η εποχή του Ταύρου έχει να κάνει με το σπίτι, με το πώς νιώθεις εκεί αλλά και με στοιχεία όπως η ειρήνη, η ηρεμία και η ισορροπία. Είναι συνώνυμο της φυσικής ομορφιάς και θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις όλη σου την ενέργεια για να μεταμορφώσεις την καθημερινότητά σου, οργανώνοντας καλύτερα τον χρόνι που αφιερώνεις για δουλειές στο σπίτι σου.

Η εποχή αυτή ευνοεί πολύ την οικογενειακή σου ζωή γι' αυτό μπορείς να περιμένεις πολλές θετικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Τα καλύτερα νέα όμως έρχονται από τις 24 Απρίλη μέχρι τις 11 Μάη, εκεί όπου έρχεται όλη η θετική ενέργεια κατά πάνω σου. Ο Ήλιος στον Ταύρο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και φέρνει σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου που έρχονται για να μείνουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιο σημαντικό πρόσωπο να επιστρέψει από το παρελθόν με άλλους όρους.

Ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου για πρώτη φορά από το 2011. Τι σημαίνει αυτό; Ότι φέρνει πάθος και ανανέωση στη ζωή μας ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε όλες τις ομορφιές της ζωής χωρίς προβληματισμούς και σκοτούρες.

TAGS

-->