ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για κατάθλιψη


JTeam

30 Απριλίου 2023

Ποια ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για κατάθλιψη
Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περισσότερες καταθλιπτικές στιγμές

Η κατάθλιψη είναι μια ψυχική ασθένεια, για την οποία ως μη ειδικοί δεν μπορούμε να αναλύσουμε ή να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τις αιτίες της. Είναι όμως ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει και την αστρολογία, η οποία έχει καταλήξει σε ορισμένα ζώδια, τα οποία βάσει των χαρακτηριστικών τους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη, ή να περνούν περισσότερες καταθλιπτικές φάσεις.

Ο πλανήτης της Σελήνης, είναι αυτός που επηρεάζει πιο έντονα τον συναισθηματικό μας κόσμο και ορισμένα ζώδια, φαίνεται να δυσκολεύονται ιδιαίτερα τόσο με τον ψυχισμό τους, όσο και με την ευτυχία.

Αιγόκεροι

Οι Αιγόκεροι είναι από τη φύση τους μελαγχολικά άτομα, ενώ δυσκολεύονται πολύ να βγουν από αδιέξοδα. Συνήθως αναλαμβάνουν την ευθύνη για όλα και κατηγορούν συνεχώς τον εαυτό τους. Αυτή η ενοχή συχνά μετατρέπεται σε κατάθλιψη. Κατά τη διάρκεια τραυματικών και αγχωτικών καταστάσεων παραμένουν ήρεμοι, γεγονός που οδηγεί σε συσσώρευση των συναισθημάτων τους που τους οδηγεί σε περισσότερο άγχος.

Ταύροι

Κυρίως εσωστρεφείς, οι Ταύροι αγαπούν να παραμένουν στη ζώνη άνεσής τους. Ακολουθούν πάντα τη ρουτίνα και μισούν τις όποιες αλλαγές στην καθημερινότητά τους. Ο κύριος λόγος για την κατάθλιψη σε αυτά τα ζώδια είναι λόγω των αλλαγών που αντιμετωπίζουν και το να μένουν μακριά από την άνεσή τους δημιουργεί άγχος και στρες.

Σκορπιοί

Οι Σκορπιοί είναι πιο επιρρεπείς στο να υποφέρουν από κατάθλιψη καθώς αισθάνονται βαθιά και έντονα. Επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στις προσωπικές τους σχέσεις και πληγώνονται αν αυτό δεν λειτουργήσει. Και η μοναξιά, η απώλεια και ο χωρισμός από τους αγαπημένους τους αφήνουν σε κατάθλιψη. Συχνά δεν μοιράζονται τα συναισθήματά τους επειδή πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να τους εκμεταλλευτεί. Για τους Σκορπιούς, συνιστάται να μοιράζονται τα συναισθήματά τους και να μην παίρνουν πολύ σοβαρά τις συναισθηματικές συνδέσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS