ΖΩΔΙΑ

Οι 8 φάσεις της Σελήνης και πώς να τις εκμεταλλευτείς υπέρ σου


JTeam

4 Μαΐου 2023

Οι 8 φάσεις της Σελήνης και πώς να τις εκμεταλλευτείς υπέρ σου
Unsplash
Ώρα να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου

Το φεγγάρι είναι όμορφο, δεν υπάρχει αμφιβολία. Έχουν γραφτεί ποιήματα για αυτό, έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς στον κόσμο, ενώ πολλοί έχουμε ζήσει μερικές από τις πιο ρομαντικές στιγμές μας κοιτώντας το. Το θέμα είναι πως, πέρα από το να το θαυμάζουμε, μπορούμε και να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας – επειδή εκτός από πανέμορφο, είναι και πανίσχυρο.

Παρακάτω, θα δούμε ποιες ακριβώς είναι οι φάσεις της Σελήνης και πώς να τις εκμεταλλευτούμε, για να ζήσουμε την καλύτερη ζωή μας.

  • Νέα Σελήνη

Η Νέα Σελήνη είναι η ιδανική ευκαιρία όχι απλώς για ένα νέο ξεκίνημα, αλλά και για ανασυγκρότηση δυνάμεων. Επαναπροσδιορίζεις τις προτεραιότητές σου, απομακρύνεις κάθε τι αρνητικό και ετοιμάζεσαι να βγάλεις προς τα έξω τη νέα εκδοχή του εαυτού σου.

  • Αύξων Μηνίσκος

Ο Αύξων Μηνίσκος αναπαριστά τις ελπίδες και τις επιθυμίες μας. Σου δίνει κίνητρο να ενεργοποιηθείς και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου – τότε είναι που πρέπει να κάνεις τα πρώτα βήματα προς τους στόχους σου.

  • Πρώτο τέταρτο

Το πρώτο τέταρτο έρχεται ακριβώς μία εβδομάδα μετά τη Νέα Σελήνη και είναι η εποχή που εμφανίζονται τα πρώτα εμπόδια. Η εβδομάδα χάριτος έχει τελειώσει κι είναι η στιγμή που θα φανεί πόσο πολύ θέλεις να συμβούν όλα τα ωραία που έχεις σχεδιάσει. Ξεκινάς τη σκληρή δουλειά, λοιπόν.

  • Αύξων Αμφίκυρτος

Εδώ έχουμε την περίοδο αναπροσαρμογής, την εποχή που αναγνωρίζεις τα λάθη που έχεις κάνει και ετοιμάζεσαι να τα διορθώσεις. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να δρομολογούνται και, επειδή η Πανσέληνος είναι πιο κοντά από ποτέ, καλό είναι να πάρεις στα σοβαρά τους στόχους σου.

  • Πανσέληνος

Η Πανσέληνος είναι όμορφη μεν, αλλά μας κατακλύζει με έντονα συναισθήματα. Τότε είναι που φαίνονται τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας και βλέπουμε αν καταφέραμε όσα σχεδιάζαμε με τη Νέα Σελήνη.

  • Φθίνων Αμφίκυρτος

Είναι η εποχή που αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό. Θέλεις να προσφέρεις στους γύρω σου και να ανταποδώσεις τη βοήθεια που ενδεχομένως σου έδωσαν.

  • Τελευταίο τέταρτο

Εδώ έχουμε την εποχή της συγχώρεσης. Όπως το φεγγάρι μικραίνει, έτσι αφήνεις κι εσύ πίσω σου όλο το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς. Έχεις αντιμετωπίσει προκλήσεις και απομακρύνεις από μέσα σου όλα όσα εκείνα σε κάνουν να νιώθεις θυμό και τύψεις.

  • Φθίνων Μηνίσκος

Εδώ, είναι η στιγμή της ξεκούρασης. Μπορεί να έχεις ένα συναισθηματικό κενό, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα – μόνο να αποδεχτείς όλα εκείνα που δεν περνούν από το χέρι σου και να πορευτείς μαζί τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.